Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ βάζει τέλος στη ζωή της

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – H Δεσποινιώ θέλει να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο βιαστής της, όμως η Βικτωρία τη συμβουλεύει να μην το κάνει, γιατί θα είναι κάποιος πλούσιος και ισχυρός που δεν θα μπορούν να τα βάλουν μαζί του.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ βάζει τέλος στη ζωή της

Καθώς είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, σπάει ένα ποτήρι και προσπαθεί να καταπιεί τα γυαλιά. Ευτυχώς, η Βικτωρία την προλαβαίνει και τη γλιτώνει με λίγες πληγές στο στόμα. Οι πληγές στην ψυχή της είναι που δεν κλείνουν με τίποτα. Προσπαθεί να μαχαιρωθεί, αλλά και πάλι η Βικτωρία την προλαβαίνει. Η Δεσποινιώ πηγαίνει στο σπίτι του Κοτρώτση για να βρει την αδελφή της, όμως διστάζει να μπει μέσα. Επιστρέφει στη Βικτωρία, η οποία της λέει ξεκάθαρα ότι δεν θα δεχτεί άλλη ανταρσία.

Της τονίζει πως έχει επενδύσει πολλά χρήματα σ’ εκείνη και πρέπει να της τα ξεπληρώσει. Επιπλέον, την πηγαίνει σε κακόφημες πιάτσες για να της δείξει πού καταλήγουν κορίτσια όπως εκείνη και της λέει πόσο τυχερή είναι που την έχει κοντά της και δεν θα χρειαστεί να εκδίδεται στο πεζοδρόμιο, αλλά θα δέχεται τους πελάτες σε δικό της διαμέρισμα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ