Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ βάφει τα χέρια της με αίμα

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Βικτώρια επιδιώκει να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος από τη Δεσποινιώ, και την πουλάει σε έναν άντρα με αντάλλαγμα μια υψηλή αμοιβή. Η πρώτη τους επαφή συμβαίνει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση με πλούσιους και γνωστούς προσκεκλημένους.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ βάφει τα χέρια της με αίμα

Εκείνοι, εκτός από την αναζήτηση συντρόφου, ασχολούνται και με το κυνήγι ζώων. Όταν ο πλούσιος άντρας που συνοδεύει τη Δεσποινιώ εκφράζει ενδιαφέρον να την πάρει και να φύγουν μαζί, η Βικτώρια ενθουσιάζεται, καθώς αντιλαμβάνεται την μεγάλη αξία της Δεσποινιώς. Αυτό που ακολουθεί, όμως, ανατρέπει τα πάντα. Στην ίδια εκδήλωση παρευρίσκεται και ο πρώην σύντροφος της Δεσποινιώς, ο Τάσος Μέρμηγκας, που τώρα συνοδεύει άλλον πλούσιο κύριο.

Αφού αντιμετωπίσουν και οι δυο το αρχικό σοκ, οι δύο πρώην εραστές συνομιλούν, προκαλώντας υποψίες στους παρευρισκόμενους για το παρελθόν τους. Ο Τάσος εκφράζει την επιθυμία του να επανασυνδεθούν, όμως η Δεσποινιώ απορρίπτει την πρότασή του με αφορμή την προδοσία του και επιστρέφει στον τρέχοντα σύντροφό της. «Σε έψαξα παντού. Ζούσα με τη σκέψη σου και ήλπιζα να μπορέσω κάποια στιγμή να σου εξηγήσω» της λέει αλλά η Δεσποινιώ του γυρίζει την πλάτη λέγοντας του: «Καλύτερα πόρνη, παρά μαζί σου. Μην με ενοχλήσεις ποτέ ξανά».

Ο Τάσος, απογοητευμένος, αποσύρεται στο πεδίο του κυνηγιού ζώων. Εκεί, οι πλούσιοι συνοδοί, λαμβάνοντας υπόψη κίνηση πίσω από θάμνους, ξεκινούν να πυροβολούν, μη γνωρίζοντας πως στοχεύουν σε άνθρωπο. Όταν συνειδητοποιούν το λάθος τους, προκαλείται πανικός. Στη συνέχεια επικρατεί παγωμάρα όταν αντιλαμβάνονται πως δεν χτύπησαν κάποιο ζώο, αλλά άνθρωπο και μετά δημιουργείται πανικός. «Υπάρχει τραυματίας μέσα στο πεδίο βολής.

Σταματήστε να πυροβολείτε», φωνάζει μια γυναίκα και όλοι τρέχουν να δουν ποιος είναι αυτός που χτυπήθηκε. «Ένας άνδρας αυττοκτόνησε», θα πει άλλος παρευρισκόμενος και η Δεσποινιώ καταλαβαίνει αμέσως. Η Δεσποινιώ, συνειδητοποιώντας το λάθος της, τρέχει προς τον Τάσο, που είναι πεσμένος και τραυματισμένος. Του ζητά συγγνώμη και τον παρακαλεί να επιστρέψει μαζί της, αλλά είναι πλέον αργά. Καθώς πέφτει πάνω στο σώμα του, η Βικτώρια την τραβά πίσω.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ