Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ τυφλώνεται απο έρωτα

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Ο Σώτος αναλαμβάνει τη φροντίδα του εγκαύματος της Δεσποινιώς και υπόσχεται στη Μαρίκα να εντοπίσει τη Βικτώρια. “Θα σε βοηθήσω, Μαρίκα. Μπορείς να βασιστείς σε μένα. Θα εντοπίσω το τηλέφωνό της και θα σου το δώσω. Μόνο θέλω να είμαι μέρος της ζωής σου. Με ενδιαφέρεις εσύ και η αδελφή σου”, δηλώνει.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ τυφλώνεται απο έρωτα

Η Μαρίκα, πλέον ήρεμη, του αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο. “Κύριε Σώτο, πιστεύω πως πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από ειδικό. Η μητέρα σας είναι εξαρτημένη και αυτό είναι ο λόγος που συμπεριφέρεται απότομα πολλές φορές. Η κατάστασή της χειροτερεύει με τον καιρό.” Ο νεαρός ταραγμένος, συμβουλεύεται αρχικά την Αρχοντούλα για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Μαρίκας. Αφού επιβεβαιωθεί η κατάσταση από την Αρχοντούλα, μιλά με τον πατέρα του αλλά και με τον γιατρό της μητέρας του.

Ο Κοσμάς, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τη σύζυγό του, αποφασίζει να μην αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον γιο του, για να τον προστατέψει. Στο δωμάτιο της Μαρίκας και της Δεσποινιώς, η ένταση αυξάνεται όταν η Δεσποινιώ λέει στην αδελφή της ότι ο Τάσος Μέρμηγκας την αγαπά και σύντομα θα την παραλάβει από το σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση. “Μην τον πιστεύεις. Σκέψου καλά… Αυτός ο άντρας δεν είναι για σένα”, την παροτρύνει η αδελφή της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ