Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Έτσι καθαρίζει την Άννα

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η σειρά κορυφώνει την αγωνία με την Άννα να πέφτει νεκρή πριν προλάβει να διαπράξει φόνο εκδίκησης. Η νοσοκόμα Άννα εισβάλλει στο σπίτι των Κοτρώτσηδων με σκοπό την εκδίκηση, καθώς έχει ένα σκοτεινό παρελθόν με την οικογένεια.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Έτσι καθαρίζει την Άννα

Ωστόσο, η Νέλλα την προλαβαίνει καθώς παίρνει χαμπάρι το κακό που έρχεται. Αποφασίζει να ανακαλύψει ποια είναι η Άννα και ζητά από τη Μαρίκα να της φτιάξει αντικλείδι για το δωμάτιο της. Η Νέλλα μπαίνει στο δωμάτιο της Άννας και ανακαλύπτει τη σχέση της με την εβραϊκή κοινότητα. Ο Κοσμάς, γοητευμένος από την Άννα, σκέφτεται ακόμη και να χωρίσει με τη Νέλλα για χάρη της. Ωστόσο, η Άννα σχεδιάζει να τον σκοτώσει, διότι ο Κοσμάς κατέστρεψε την οικογένειά της στο παρελθόν.

Συναντιούνται σε ερημική τοποθεσία, και η Άννα ετοιμάζεται να πυροβολήσει τον Κοσμά, επειδή εκείνος είχε ξεγελάσει τον πατέρα της κατά την Κατοχή. Λίγο πριν τον πυροβολήσει, η Νέλλα εμφανίζεται και πυροβολεί πρώτη την Άννα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η Νέλλα ακολούθησε το ζευγάρι και, βλέποντας την Άννα έτοιμη να σκοτώσει τον Κοσμά, πυροβολεί και σκοτώνει την Άννα, σώζοντας έτσι τη ζωή του Κοσμά.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ