Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Εκλιπαρεί την Νέλλα να τον δεχτεί

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η δραματική σειρά του ANT1 συνεχίζει να συναρπάζει, αναδεικνύοντας νέες εξελίξεις. Στα επόμενα επεισόδια, η σύγκρουση μεταξύ του Κοσμά και του Τάσου φέρνει ένταση, ενώ η Νέλλα αντιλαμβάνεται τα σκοτεινά σχέδια του συζύγου της.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Εκλιπαρεί την Νέλλα να τον δεχτεί

Ο Τάσος επισκέπτεται το σπίτι των Κοτρώτσηδων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Η Μαρίκα αναζητά τη Δεσποινιώ, ενώ η Νέλλα αντιμετωπίζει την παρουσία του με αγανάκτηση. Αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις αλήθειες όταν ο Τάσος, αφού αποκαλύπτει την απελευθέρωσή του, αδυνατεί να εντοπίσει την Δεσποινιώ. Η Νέλλα, αντιμέτωπη με τις ψευδείς εξηγήσεις του Τάσου, τον καταγγέλλει ως ψεύτη και επικίνδυνο λέγοντας του: «Είσαι ένας ελεεινός ψεύτης, ένα ναυάγιο από το οποίο σώθηκα» Παρά την αίτησή του για δεύτερη ευκαιρία, εκείνη απορρίπτει τις προσπάθειές του, ανακαλύπτοντας τις πραγματικές του προθέσεις.

Κατά την επιστροφή του Κοσμά, η κατάσταση επιδεινώνεται. Κατηγορεί τον Τάσο για τις αναστατώσεις και τις απειλές που δέχεται η οικογένειά του. Ο Τάσος, αποφασισμένος να διατηρήσει τον έλεγχο, προσπαθεί να
ρίξει όλη την ευθύνη στον Κοσμά, ισχυριζόμενος ότι είχε στημένο το σχέδιο. «Θα πεις εσύ την αλήθεια στη γυναίκα σου;» και συνεχίζει «Τόσα χρόνια κάνω ότι μου λέει ο αντρούλης σου». Τότε ο Κοσμάς βγαίνει εκτός εαυτού και αρχίζει να τον χτυπάει και εξαπολύει απειλές για να μην τους ξαναπλησιάσει.

Στο τέλος, η Νέλλα αναγνωρίζει την αλήθεια πίσω από τον τοίχο των ψεμάτων που έχει κατασκευάσει ο Κοσμάς. Ο Τάσος, προσπαθώντας να αποδράσει από την ευθύνη, προτείνει μια εναλλακτική εκδοχή των γεγονότων, αλλά η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να μείνει κρυφή.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ