Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Εγώ θα σε προστατεύσω, μη φοβάσαι

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν αποκαλυπτικές εξελίξεις καθώς θα μαρτυρήσουμε τη στιγμή που θα σφραγίσει για πάντα τη σχέση τους. Στα αρχικά επεισόδια, η παρουσία της Βασιλικής αναστατώνει την οικογένεια Αρδίτη, με τον Παύλο να επιμένει να την διώξει από το σπίτι.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Εγώ θα σε προστατεύσω, μη φοβάσαι

Ωστόσο, μετά ο Παύλος, φαίνεται να αναζητά κάτι περισσότερο από τη συνηθισμένη ζωή που έχει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παύλος Στρατής φαίνεται να ζει έναν συνηθισμένο γάμο με τη Μάγια, ενώ η σχέση του με τον πεθερό του παραμένει εντατική. Μια από τις πηγές διαμάχης αποτελεί η παρουσία της Βασιλικής Πολύζου, η οποία είναι η ψυχοκόρη της οικογένειας. Ο Παύλος προσπαθεί να την απομακρύνει, ενώ η Μάγια, επιθυμώντας να υλοποιήσει τα όνειρά της και να αποδείξει τη θέση της στην κοινωνία μέσω της πολιτικής της δράσης, αποφασίζει να την κρατήσει.

Έτσι, αναλαμβάνει την εκπαίδευσή της, προσλαμβάνοντας έναν δάσκαλο για να την προετοιμάσει για το σχολείο. Η αφοσίωση της Βασιλικής εντυπωσιάζει τον Παύλο, ο οποίος επιθυμεί να μάθει την ιστορία της.
«Ψάχνω τις αδελφές μου, ελπίζω να τις βρω μέσα από την προσπάθεια της κυρίας Μάγιας. Ίσως με αναγνωρίσουν σε κάποια φωτογραφία στην εφημερίδα και να επικοινωνήσουν», δηλώνει η Βασιλική. Ο Παύλος εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της μαγείας στη σχέση τους με τη Μάγια. Η ανταλλαγή αυτή των λόγων τους φέρνει πιο κοντά, καθώς συνειδητοποιούν την αλληλοσυμπλήρωσή τους.

Η στιγμή που θα τους ενώσει για πάντα συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας της Μάγιας, όπου ο Παύλος θα βρεθεί στο κοινό για να υποστηρίξει τη νεαρή ψυχοκόρη. Μια επίθεση από μέλη ενός άλλου κόμματος διακόπτει την εκδήλωση, και ο Παύλος αντιδρά αμέσως για να προστατεύσει την Βασιλική λέγοντας της: «Εγώ θα σε προστατεύσω, μη φοβάσαι τίποτα» και όταν εκείνη τον κοιτάξει με λαχτάρα για να τον ευχαριστήσει, θα της χαρίσει το πιο γλυκό του φιλί. Η επόμενη μέρα θα σημάνει την αρχή της όμορφης σχέσης τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ