Οι Ψυχοκόρες – Έτσι ταπεινώνει τον Κοσμά

Οι Ψυχοκόρες – Η Νέλλα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, επινοεί τρόπους να εκδικηθεί εκείνους που θεωρεί υπεύθυνους για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, με τον Κοσμά να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Χρησιμοποιώντας ένα γράμμα που φθάνει στα χέρια της Πένυς, στρέφει την προσοχή της εναντίον του Κοσμά.

Οι Ψυχοκόρες – Έτσι ταπεινώνει τον Κοσμά

Αργότερα, όταν μαθαίνει από τη Μαρίκα ότι ο κύριος Μέρμυγκας επισκέφτηκε τον άντρα της, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια από τον Κοσμά. Ωστόσο, αντί να παραδεχτεί τη συνάντηση με τον Τάσο, αρνείται, εξοργίζοντας τη Νέλλα που αποφασίζει να εκδικηθεί. Διαβάζοντας το ερωτικό γράμμα του Σώτου προς τη Μαρίκα, η Νέλλα χαίρεται που έχει την ευκαιρία να χτυπήσει τα όνειρα του συζύγου της, που επιθυμεί να συμπεθεριάσει με την οικογένεια Κανδρή. Πηγαίνει λοιπόν στη γειτονιά τους, δίνει χρήματα σε έναν παιδί και του λέει να παραδώσει το γράμμα στην Πένυ, δηλώνοντας ότι είναι από τη Μαρίκα.

Η Πένυ, αναστατωμένη, τρέχει να μιλήσει στη Νέλλα, η οποία κάνει την αθώα. Αν και με τρυφερό τρόπο της λέει «Μου είσαι συμπαθής αλλά δεν μπορώ να σε συμβουλέψω να παντρευτείς κάποιον που είναι ερωτευμένος με άλλη». Εν τω μεταξύ, η Πένυ δείχνει το γράμμα στον Σώτο και του ζητά εξηγήσεις. Αυτός απογοητεύεται, όχι τόσο για τον διαλυμένο αρραβώνα, αλλά για τη Μαρίκα, πιστεύοντας ότι έπεσε πολύ χαμηλά στο να στείλει το γράμμα στην αρραβωνιαστικιά του.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ