Οι Ψυχοκόρες – Έτσι γλιτώνει την φυλακή

Οι Ψυχοκόρες – Η Νέλλα παρευρίσκεται σε μια δεξίωση και καθώς καταναλώνει υπερβολικά αλκοόλ, προκαλεί ένα επεισόδιο που την καταστρέφει κοινωνικά. Ο Κοτρώτσης, επιδεικνύοντας προσοχή, στέλνει τον Σώτο στο εξωτερικό για να αποφύγει την αντιμετώπιση της κατάστασης με τη μητέρα του.

 

Οι Ψυχοκόρες – Έτσι γλιτώνει την φυλακή

Πριν την αναχώρησή του, ο Σώτος δίνει στη Μαρίκα ένα φάκελο με τη διεύθυνση της Μάγιας Στρατή και χρήματα για το ταξί προς εκεί. Ωστόσο, η αστυνομία ερευνά το σπίτι του Αρδίτη για ένα αγαλματίδιο και βρίσκει το αντικείμενο στο δωμάτιο της Βασιλικής. Η Βασιλική απειλείται με σύλληψη, αλλά η Μάγια την υπερασπίζεται, αρνούμενη να καταγγείλει το περιστατικό και δίνοντας της μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Αρδίτης ανησυχεί για την κόρη του, αλλά η Μάγια του εξηγεί ότι σκοπεύει να την κρατήσει κοντά της μέχρι τις εκλογές, και μετά να την διώξει.

Την επόμενη μέρα, ο Κοτρώτσης αποφασίζει να στείλει τη Νέλλα σε ψυχιατρική κλινική. Η Αρχοντούλα γνωρίζει την αλήθεια αλλά αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό, λέγοντας στη Μαρίκα πως η κυρία τους θα επισκεφθεί μια ξαδέρφη της στο Λουτράκι. Η Μαρίκα, επισκέπτεται τη Μάγια, ζητώντας να δει την αδελφή της, αλλά αυτή αρνείται και εξηγεί ότι η αδελφή της έχει αλλάξει και έχει φύγει από το σπίτι τους λέγοντας της: Μετά την ιστορία με το εξώφυλλο, με τη φήμη που απέκτησε, άλλαξε. Πήραν τα μυαλά της αέρα, έγινε άλλος άνθρωπος.

Ήθελε να φύγει από το σπίτι, να σπουδάσει. Ναι, χθες πήγα να παρακολουθήσω την ομιλία της, χαιρετηθήκαμε κι έφυγε. Νομίζω ότι κάποια στιγμή είπε ότι θα περάσει από το σπίτι να μας πει τα νέα της. Αν έχω κάποια νέα, θα σας ενημερώσω. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Παράλληλα, Η Δεσποινιώ ζει ευτυχισμένη με τον Τάσο, αλλά δεν γνωρίζει για τα σχέδια του να την πουλήσει σε έναν πλούσιο πελάτη του. Παράλληλα, η Βασιλική προετοιμάζεται μόνη της για τις κατατακτήριες εξετάσεις.

Ο Ερμής επιστρέφει από το εξωτερικό και βρίσκει έναν πίνακα ζωγραφικής με τη Βασιλική γυμνή στο δωμάτιο του πατέρα του. Έξι μήνες μετά στο σπίτι του Κοτρώτση, εμφανίζεται η Σταυρούλα, μια νέα ψυχοκόρη δώδεκα ετών, η οποία αναλαμβάνεται από τη Μαρίκα. Η Νέλλα επιστρέφει εντελώς αλλαγμένη, ενώ η Αρχοντούλα ανακοινώνει στη Μαρίκα ότι ο Σώτος θα επιστρέψει σύντομα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ