Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Ξυλοφορτώνει την Βασιλική

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Βασιλική θα βιώσει δραματικές στιγμές καθώς ο Παύλος θα της επιτεθεί με βία στη βίλα Αρδίτη.

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Ξυλοφορτώνει την Βασιλική

Οι δυσκολίες της Βασιλικής δεν φαίνεται να έχουν τέλος, καθώς ο Ερμής συνεχίζει να την απειλεί και το υπόλοιπο προσωπικό της βίλας την κρίνει και την απορρίπτει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μπάτλερ Λεωνίδας θα κρύψει το βιβλίο της Βασιλικής στο γραφείο του κυρίου Στρατή, ώστε να την προκαλέσει να το αναζητήσει εκεί. Ωστόσο, η κατάσταση θα επιδεινωθεί όταν ο Παύλος επιστρέφει και τη βρίσκει στο γραφείο.

Πεπεισμένος ότι η Βασιλική τον κατασκοπεύει, ο Παύλος θα αρχίσει να την χτυπάει με βία. Αντιδρώντας, η Βασιλική θα ξεσπάσει σε κλάματα, εξηγώντας του τα πάντα για τη ζωή της και για τον φόβο της. Σε απόκριση, ο Παύλος θα ηρεμήσει και θα την παροτρύνει να τον αποκαλεί απλά Παύλο, αντί για κύριο. Η Βασιλική βρίσκεται σε μια συνεχή αγωνία και αβεβαιότητα στη βίλα Αρδίτη. Η παρουσία του Παύλου, που μετατρέπεται σε πηγή φόβου και βίας, την αφήνει σε κατάσταση συναισθηματικής αναταραχής.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδιο 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 10Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 9οι ψυχοκορες σποιλερ