Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Σπρώχνει την Όλγα στο θάνατο

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Νέλλα στη συνέχεια της σειράς συνειδητοποιεί ότι η Όλγα περιμένει ένα παιδί από τον Κοσμά, γεγονός που την τρομάζει. Η Όλγα, παραμένοντας ανήμπορη να αντιμετωπίσει την κατάσταση, επιδιώκει να ξεφορτωθεί το μωρό, δηλώνοντας ότι δεν είναι ανήθικη, αλλά έχει πέσει θύμα συγκυριών.

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Σπρώχνει την Όλγα στο θάνατο

Η Αρχοντούλα παρεμβαίνει και φέρνει μια μαμή για να βοηθήσει την Όλγα, αλλά η προσπάθειά της προκαλεί αιμορραγία. Οι μάρτυρες του περιστατικού, σοκαρισμένοι, ζητούν βοήθεια από τον Σώτο, φοιτητή ιατρικής, ο οποίος αναλαμβάνει να τη σώσει με τη βοήθεια της Μαρίκας. Η Νέλλα αντιλαμβανόμενη την κατάσταση, ειδοποιεί τον αδελφό της Όλγας για την κατάσταση της αδελφής του. Συγχρόνως, εξαπατά την Όλγα, υποσχόμενη να την πάει σε ένα ίδρυμα μέχρι να γεννήσει.

Αργότερα, η Νέλλα και η Όλγα συναντούν τον θολωμένο αδελφό της Όλγας, ο οποίος τη σκοτώνει με ένα μαχαίρι για να καθαρίσει την ντροπή που προκάλεσαι η Όλγα στην οικογένεια. Παράλληλα, η Νέλλα, παριστάνοντας την σοκαρισμένη, χαίρεται με τον θάνατο της αντιπάλου της. Η κατάσταση φέρνει αναταραχή στις ζωές των χαρακτήρων, αναδεικνύοντας τις σκοτεινές πτυχές των σχέσεών τους. Η ανακάλυψη της αλήθειας συνοδεύεται από πικρία και θυμό, ενώ οι αντιδράσεις των χαρακτήρων αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ψυχολογίας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ