Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Κόβει τις φλέβες σε κοινή θέα

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Όλγα, προσπαθώντας να ξεφύγει από την εγκυμοσύνη της, αποτυγχάνει. Καθώς οι υπηρέτριες ασχολούνται στη δεξίωση, αυτή αποφασίζει να κατέβει στο δωμάτιό της, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Κόβει τις φλέβες σε κοινή θέα

Αν και οι υπηρέτριες την παρατηρούν και αναστατώνονται, η Αρχοντούλα τις εμποδίζει να ενοχλήσουν τον Σώτο, θεωρώντας ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να τον ενοχλήσουν. Η Νέλλα, αντιλαμβανόμενη την κατάσταση της Όλγας, αναζητά τις υπηρέτριές της και τις καλεί να την βοηθήσουν. Ωστόσο, αντί να παρέμβει θετικά, επικρίνει τις υπηρέτριες για το ότι κατέστρεψαν τη γιορτή του γιου της, επειδή αφήσανε μόνη της την αρχάρια Δεσποινιώ στο σέρβις.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Σώτος, που έχει στενή σχέση με την Αρχοντούλα, ρωτά για τη μητέρα του, αντιλαμβανόμενος ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της. Ανήσυχος, υπονοεί πως φαίνεται να παίρνει χάπια. Η Αρχοντούλα αρνείται κατηγορηματικά και εξηγεί ότι ήταν απλά αγχωμένη. Ωστόσο, ο Σώτος εκφράζει ανησυχίες του για τις νέες ψυχοκόρες, κυρίως για τη Μαρίκα, που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του. Αν και η Αρχοντούλα προσπαθεί να τον πείσει να τις αποφύγει, εκείνος προτιμά να τις προσεγγίσει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ 

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςοι ψυχοκορες επεισοδειαΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ