Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Φρόσω σκοτώνει ξανά

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Φρόσω θα εκπλήξει όλους σκοτώνοντας τον αστυνόμο. Αυτή η ενέργεια θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας σχέσης συμφέροντος και εξάρτησης ανάμεσα στη Φρόσω και τον αστυνόμο Βελλή.

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Φρόσω σκοτώνει ξανά

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, από τη στιγμή που ο Βελλής ανέλαβε την εξουσία στην περιοχή, είχαν συχνές επαφές, εκμεταλλευόμενοι ο ένας τον άλλο στις υποθέσεις τους. Ο Βελλής εμπλέκεται στην υπόθεση των αρχαίων αντικειμένων που βρήκε ο Στράτος και σχεδιάζει να τα πουλήσει για να πλουτίσει, αφήνοντας φανερές τις προθέσεις του για εξουσία και χρήματα. Η Φρόσω, καταλήγει να απομακρυνθεί από τον Βελλή, καθώς έρχονται σε ρήξη μετά από μια σειρά γεγονότων.

Όταν ο Βελλής εισβάλλει στο σπίτι της Ευανθίας με αγριεμένες διαθέσεις, και μετά απο τον άγριο καβγά τους η Φρόσω τον πυροβολεί εν ψυχρώ, και τον σκοτώνει. Η δολοφονία συμβαίνει μπροστά στα μάτια της Ευανθίας, που παρακολουθεί τρομοκρατημένη απο όλα όσα συμβαίνουν.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ