Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Αυτοκτονεί καταπίνοντας γυαλιά

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Μετά τον βιασμό της, η Δεσποινιώ βυθίζεται σε βαθιά ψυχολογική κρίση και επιθυμεί να τερματίσει τη ζωή της όντας γεμάτη ντροπή. Η Βικτωρία προσποιείται ότι τη στηρίζει, αλλά στην πραγματικότητα σχεδιάζει να την σπρώξει στην πορνεία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Αυτοκτονεί καταπίνοντας γυαλιά

Η Δεσποινιώ θέλει να βρει και να τιμωρήσει τον βιαστή της, αλλά η Βικτωρία τη συμβουλεύει να το αποφύγει, επειδή πιθανότατα πρόκειται για κάποιον πλούσιο και ισχυρό άνδρα με τον οποίο δεν θα μπορέσουν να τα βάλουν. Σε μια έκρηξη απελπισίας, η Δεσποινιώ σπάει ένα ποτήρι και προσπαθεί να καταπιεί τα γυαλιά. Ευτυχώς, η Βικτωρία την προλαβαίνει, γλιτώνοντάς την με μερικές πληγές στο στόμα. Ωστόσο, οι πληγές στην ψυχή της Δεσποινιώς παραμένουν ανοιχτές και αθεράπευτες.

Στην απόγνωσή της, επιχειρεί να μαχαιρωθεί, αλλά η Βικτωρία τη σώζει ξανά. Αποφασισμένη να βρει την αδελφή της, η Δεσποινιώ πηγαίνει στο σπίτι του Κοτρώνη, αλλά διστάζει να μπει μέσα και επιστρέφει στη Βικτωρία. Εκείνη την επιπλήττει αυστηρά, δηλώνοντάς της ότι δεν θα ανεχτεί άλλη ανταρσία. Της υπενθυμίζει ότι έχει επενδύσει πολλά χρήματα σε εκείνη και απαιτεί να της τα ξεπληρώσει. Η Βικτωρία πηγαίνει τη Δεσποινιώ σε κακόφημες πιάτσες, δείχνοντάς της πού καταλήγουν κορίτσια σαν εκείνη.

Της επισημαίνει πόσο τυχερή είναι που την έχει κοντά της, διαβεβαιώνοντάς την ότι δεν θα χρειαστεί να εκδίδεται στο πεζοδρόμιο, αλλά θα δέχεται πελάτες σε δικό της διαμέρισμα. Η Δεσποινιώ, αν και τρομοκρατημένη και παγιδευμένη, αναγκάζεται να ακολουθήσει τις οδηγίες της Βικτωρίας, καθώς βλέπει ότι δεν έχει άλλη επιλογή.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ