Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 41 – Η Δεσποινιώ βιάζεται ομαδικά

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 41 – Το βράδυ μετά τα καλλιστεία φέρνει οδύνη για τη Δεσποινιώ. Μεθυσμένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, παρασύρεται από αγνώστους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου όπου τελικά την βιάζουν ομαδικά.

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 41 – Η Δεσποινιώ βιάζεται ομαδικά

Ο Τάσος αποφυλακίζεται και ξεκινά να την ψάχνει. Η Μάγια, τώρα μέλος της Βουλής, απολαμβάνει την πολιτική της καριέρα, ενώ ο Ερμής παλεύει με τα χρέη του, υπό την πίεση του Χρόνη. Στην οικία Κοτρώτση, η οικογένεια μαζεύεται για το πρώτο οικογενειακό τραπέζι μετά την επιστροφή του Σώτου από το νοσοκομείο. Η Άννα κερδίζει μια θέση στο τραπέζι και ο Κοσμάς αρχίζει να την παρατηρεί με ενδιαφέρον.

Στο μεταξύ, η Βασιλική φτάνει στον τόπο εξορίας της, αντιμετωπίζοντας την καινούργια πραγματικότητα. Ο νέος αστυνόμος, αφού δέχεται καταγγελίες από τους γαμπρούς του Νάτση, γνωρίζει τη Φρόσω και την Ευανθία, ξεκινώντας τη δική του διερεύνηση.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 41Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ