Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 11 – Ο Κοσμάς ξεμοναχιάζει τη Δεσποινιώ

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 11 – Η Άρχοντούλα και η Μαρίκα φροντίζουν την Όλγα, ενώ η Νέλλα την πιέζει ανελέητα να αποκαλύψει τον πατέρα του μωρού.

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 11 – Ο Κοσμάς ξεμοναχιάζει τη Δεσποινιώ

Ο Κοσμάς ξεμοναχοιάζει τη Δεσποινιώ στο υπόγειο και εκδηλώνει το αληθινό του πρόσωπο. Σύντομα, ο Τάσος παραδίδει ένα σημείωμα στη Δεσποινιώ. Κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου για τη μητέρα της Μάγιας, χάνεται το πολύτιμο κόσμημα μιας πλούσιας οικογενειακής φίλης και γεννιούνται υποψίες για κλοπή. Η Βασιλική συναντά τυχαία τον Κοσμά όταν εκείνος επισκέπτεται τον Αρδίτη για να ζητήσει τη μεσολάβησή του για το συμβάν στο εργοστάσιο.

Ο Λούης επιμένει πως η Φρόσω είναι φόνισσα, το χωριό συζητά για εκείνη, και ο Νάτσης αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα. Η Βασιλική εκπλήσσεται όταν, κατά τη διάρκεια μιας έντονης έριδας με τον Παύλο, εκείνος τελικά χάνει τις αισθήσεις του. Ποιο μυστικό κρύβει το σημείωμα που παραδίδει ο Τάσος στη Δεσποινιώ; Ποιος είναι ο λόγος που ο Λούης είναι τόσο βέβαιος για την ενοχή της Φρόσως; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 11Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 10Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 12Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 9οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ