Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ξεμοναχιάζει την Δεσπηνιώ

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – HΝέλλα διοργανώνει μία δεξίωση προς τιμήν του γιου της, του Σώτου, που γύρισε από το εξωτερικό.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ξεμοναχιάζει την Δεσπηνιώ

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ψάχνει συνεχώς αφορμές να βρίσκεται κοντά στον εραστή της, τον Τάσο, ο οποίος φέρεται προστατευτικά στη Δεσποινιώ. Εν τω μεταξύ, η άλλη ψυχοκόρη της οικίας Κοτρώτση, η Όλγα, προσπαθεί και πάλι να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της. Έτσι, συμφωνεί να φέρουν κρυφά στο σπίτι μία μαμή για να τη βοηθήσει. Όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζε και ο Σώτος, που σπουδάζει ιατρική, παρεμβαίνει και της σώζει τη ζωή.

Την επόμενη ημέρα, η Νέλλα συναντιέται ερωτικά και πάλι με τον Τάσο, ενώ παράλληλα ο Κοσμάς προσπαθεί να αποπλανήσει τη Δεσποινιώ. Έτσι, κλείνονται οι δυο τους στο γραφείο του για να την ξεμοναχιάσει. Παράλληλα, η Μάγια συναντά τη Βικτώρια με σκοπό να την καθησυχάσει σχετικά με την αγωνία της Βασιλικής για το πού βρίσκονται οι αδελφές της. Αμέσως μετά, ο Παύλος, έξαλλος από θυμό, αποκαλύπτει στη σύζυγό του ότι η ψυχοκόρη τους ξέρει γραφή και ανάγνωση ώστε να την αναγκάσει να τη διώξει. Ωστόσο, η Μάγια αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση προς όφελος της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ