Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ξελασπώνει την Φρόσω – Ο λόγος;

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Οι αστυνομικοί ενημερώνουν την Ευανθία για τον θάνατο του παραγιού τους, του Θωμά. Βρέθηκε νεκρός με ίχνη πάλης, δίπλα του το μαντίλι της ψυχοκόρης τους, της Φρόσως.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ξελασπώνει την Φρόσω – Ο λόγος;

Της ζητούν να την ανακρίνει. Η Ευανθία ψεύδεται, λέγοντας ότι το μαντίλι δεν είναι της ψυχοκόρης τους. Στέκεται δίπλα της καθώς ο αστυνομικός την ερωτά. Επεμβαίνει συχνά για να καθοδηγήσει τις απαντήσεις της Φρόσως. Ο Λούης, αδελφικός φίλος του Θωμά, επιμένει: “Η ψυχοκόρη αυτή το έκανε. Είναι διαόλου κάλτσα! Μην την πιστεύετε, ό,τι κι αν λέει. Το είχε ξανακάνει και τότε ο Θωμάς την είχε βρει”, φωνάζει. Ο αστυνομικός του υπόσχεται έρευνες, αλλά ο Λούης πηγαίνει μέχρι και στον παπά για να του μιλήσει.

Αυτός, όμως, δεν συμμερίζεται τις κατηγορίες του. “Μισή μερίδα άνθρωπος και τραυματισμένη, πώς μπόρεσε να τα βάλει με τον Θωμά;”, του απαντάει. Η Ευανθία, αφού πάει να ξεγελάσει την αστυνομία για το θάνατο του Θωμά, κάνει κάτι αντίστοιχο και στον άντρα της, τον Ηλία. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος, που από την αρχή δεν συμπάθησε τη Φρόσω, τα βάζει με την ψυχοκόρη του για το θάνατο του Θωμά. «Ακόμα κι αν δεν τον σκότωσε αυτή, ποια είχε πάει να βρει ο Θωμάς;», λέει στη γυναίκα του, «αυτή που μου κουβάλησες εδώ…».

Η Ευανθία θέλει να προστατεύσει τη Φρόσω, όχι φυσικά από αγάπη, αλλά επειδή είναι η μόνη της ελπίδα να αποκτήσει ένα παιδί. «Γιατί εμένα;», τη ρωτά απελπισμένη η Φρόσω, αλλά η Ευανθία δεν μπορεί να της απαντήσει ότι τη διάλεξε επειδή ακριβώς ξέρει ότι ο Νάτσης την απεχθάνεται και δεν υπάρχει περίπτωση να της φάει τον άντρα όταν θα του κάνει το γιο. Ωστόσο, με τον τρόπο της, δίνει στη Φρόσω να καταλάβει ότι ξέρει πολύ καλά πως εκείνη σκότωσε τον Θωμά και μπορεί να το αποδείξει αν δεν κάνει ό,τι της λέει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ