Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τον εγκαταλείπει και εκείνος αυτοκτονεί

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις συμβαίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Δεσποινιώ συναντά τυχαία τον Τάσο, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα βρίσκεται νεκρός. Η Βικτώρια, αποφασισμένη να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τη Δεσποινιώ, την πουλά σε έναν πολύ μεγαλύτερο άνδρα έναντι μεγάλης αμοιβής.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τον εγκαταλείπει και εκείνος αυτοκτονεί

Ο αγοραστής, ενθουσιασμένος που βλέπει τη Δεσποινιώ, της προτείνει να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, προκαλώντας τη χαρά της Βικτώριας. Στην ίδια εκδήλωση βρίσκεται και ο Τάσος Μέρμηγκας, συνοδός ενός πλούσιου κυρίου. Το πρώην ζευγάρι συναντιέται και, μετά το αρχικό σοκ, πλησιάζουν ο ένας τον άλλον για να μιλήσουν, προκαλώντας υποψίες στους γύρω τους για το παρελθόν τους. «Σε έψαξα παντού. Ζούσα με τη σκέψη σου και ήλπιζα να σου εξηγήσω», της λέει ο Τάσος. Η Δεσποινιώ τον ρωτά αν είναι ευχαριστημένος με τη ζωή που έχει δημιουργήσει.

«Αγάπη μου, τι λες; Πάμε τώρα να φύγουμε από εδώ. Δεν σε ξέχασα ούτε για ένα λεπτό. Σ’ αγαπώ όσο τίποτα στον κόσμο», της απαντά εκείνος. Η Δεσποινιώ του απαντά σκληρά: «Καλύτερα πόρνη, παρά μαζί σου. Μην με ενοχλήσεις ποτέ ξανά» και επιστρέφει στον συνοδό της. Λίγα λεπτά αργότερα, κάποιοι πλούσιοι άντρες αντιλαμβάνονται κίνηση πίσω από θάμνους και, νομίζοντας ότι πρόκειται για ζώο, αρχίζουν να πυροβολούν. Μια γυναίκα φωνάζει να σταματήσουν, καθώς υπάρχει τραυματίας. Οι παρευρισκόμενοι τρέχουν να δουν ποιος χτυπήθηκε.

Ένας άνδρας δηλώνει ότι κάποιος αυτοκτόνησε, και η Δεσποινιώ καταλαβαίνει αμέσως τι έχει συμβεί. Τρέχει στο σημείο και βρίσκει τον πρώην αγαπημένο της πεσμένο και γεμάτο αίματα, ξεσπώντας σε λυγμούς. «Αγάπη μου, συγγνώμη. Δεν εννοούσα αυτά που σου είπα πριν. Μίλα μου σε παρακαλώ. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ», του λέει, αλλά είναι ήδη αργά. Οι δραματικές εξελίξεις ανατρέπουν τις ζωές όλων αφήνοντας ένα βαθύ σημάδι στις ψυχές τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ