Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Της κάνει την ζωή πατίνι

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Οι επερχόμενες εξελίξεις στην σειρά φέρνουν αναταράξεις και ανατροπές, καθώς η Μάγια ανακαλύπτει την παράνομη σχέση του Παύλου και της Βασιλικής. Ο γιος της, Ερμής, αποκαλύπτει στη μητέρα του την αλήθεια, δείχνοντάς της έναν πίνακα όπου η Βασιλική ποζάρει ημίγυμνη δίπλα στον Παύλο. Η Μάγια συγκλονίζεται από την προδοσία της ψυχοκόρης και του συζύγου της και αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Της κάνει την ζωή πατίνι

Έτοιμη να εκδικηθεί, σκέφτεται να κάνει τη ζωή της Βασιλικής κόλαση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Παύλος εισέρχεται στο νοσοκομείο, ενώ η Μάγια εκδηλώνει υποτίμηση προς τη Βασιλική. Η αλλαγή συμπεριφοράς της είναι επικριτική και αποπνέει απαξίωση. Της επιβάλλει να φύγει από το δωμάτιό της και να κοιμάται με τις υπηρέτριες, διατάζοντας της ακόμα και να κάνει δουλειές όπως το υπόλοιπο προσωπικό.

Η Βασιλική, έκπληκτη από την αλλαγή στάσης της Μάγιας, αναρωτιέται για τους λόγους που την οδηγούν σε αυτήν τη συμπεριφορά. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να κατανοήσει την πλήρη εικόνα της αντίδρασης της Μάγιας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ