Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Την πετάει σαν την τρίχα απο το ζυμάρι

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς ανατρέπουν τα δεδομένα, καθώς ο Κοσμάς αποφασίζει να χωρίσει τη Νέλλα, ανακαλύπτοντας το μεγάλο μυστικό της: ότι ο Σώτος δεν είναι γιος τους. Με την αποκάλυψη αυτή, ο Κοσμάς αισθάνεται προδομένος και εξαπατημένος από την Νέλλα και την Αρχοντούλα.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Την πετάει σαν την τρίχα απο το ζυμάρι

Συνειδητοποιεί ότι τόσα χρόνια ζούσε μέσα σε ένα ψέμα και ήταν θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης. Αποφασίζει να βάλει τέλος στον γάμο τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Νέλλα, παρά τις προσπάθειές της να δικαιολογήσει την πράξη της, δεν καταφέρνει να πείσει τον Κοσμά να τη συγχωρήσει. Ο Κοσμάς απομονώνεται στο γραφείο του, αρνούμενος να επιστρέψει στο σπίτι τους εκτός από περιστασιακά. Η σχέση του με τον Σώτο επηρεάζεται αρνητικά, με τον Κοσμά να εμφανίζεται ψυχρός και απομακρυσμένος. Εν τω μεταξύ, η Νέλλα προσπαθεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του Κοσμά, εξηγώντας του τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της.

Ωστόσο, ο Κοσμάς παραμένει αδιάλλακτος, αποφασισμένος να διαλύσει τη σχέση τους οριστικά. Η αποκάλυψη αυτή αναστατώνει την οικογενειακή τους ζωή, φέρνοντας αναταράξεις και αντιδράσεις που διαμορφώνουν το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας τους. Καθώς η σειρά εξελίσσεται, η μάχη μεταξύ αγάπης και προδοσίας θα φέρει νέες ανατροπές και αποκαλύψεις, αφήνοντας τους ήρωες να αντιμετωπίσουν τις εσωτερικές τους συγκρούσεις και να ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες Νελλαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ