Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Σώζει την ερωμένη του τελευταία στιγμή

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Παύλος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να σώσει την ψυχοκόρη του από τον γιο του. Η Φρόσω θα πλησιάζει ακόμα περισσότερο τον Νάτση, δημιουργώντας ανησυχία στην Ευανθία. Ταυτόχρονα, ο Ερμής θα αποκαλύψει την παράνομη σχέση του πατέρα του με τη Βασιλική στη Μάγια.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Σώζει την ερωμένη του τελευταία στιγμή

Παράλληλα, η Μαρίκα θα αντιμετωπίσει την αλλαγή στη συμπεριφορά της Νέλλας, η οποία ξαφνικά προτιμά την ίδια απο την Αρχοντούλα. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στράτος και ο Οδυσσέας θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν την Ευανθία σχετικά με τα κτήματά τους, ενώ αυτή θα απομακρύνει τη Φρόσω από τον Νάτση, φέρνοντας παραμάνα για το μωρό της. Η ένταση μεταξύ των δύο γυναικών θα φτάσει στο αποκορύφωμά της. Η Φρόσω θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να υπονομεύσει την Ευανθία, προσπαθώντας να κερδίσει την εύνοια του Νάτση.

Εν τω μεταξύ, ο Νάτσης θα φοβάται τις ενέργειες του δραπέτη Λούη που ίσως απειλούν την ασφάλειά τους. Ο Σώτος απο την άλλη θα επιστρέψει από το Μόναχο ως πτυχιούχος, όμως ο Κοσμάς θα του ανακοινώσει τις επαγγελματικές του προοπτικές χωρίς να τον συμβουλευτεί προηγουμένως. Αυτό θα προκαλέσει οργή στον Σώτο. Εν τω μεταξύ, η Νέλλα θα συνεχίσει να αναζητά τον Τάσο ενώ εκείνος με τη βοήθεια της Βικτώριας θα καταστρώνουν τα σχέδια τους για την Δεσποινιώ. Ενώ όλοι θα εκπλαγούν με την απόφαση του Παύλου να ταξιδέψει στις Σπέτσες εκείνος θα παλέψει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του γιου του.

Κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης, ο Ερμής θα επιτεθεί στη Βασιλική με χυδαιότητα στην παραλία. “Πρώτη σου φορά στη θάλασσα. Ίσως όμως να μην είναι η πρώτη σου φορά για άλλα πράγματα. Τί θέλεις δούλα; Λεφτά;“. Η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να αντισταθεί και οι δυο τους παλεύουν στο έδαφος. “Μόνο με τους μεγάλους αφέντες πας; Τους μικρούς δεν μας γουστάρεις;” της φωνάζει και την αφήνει άφωνη. Ο Παύλος, όμως, θα επέμβει και θα σώσει την κοπέλα, φωνάζοντας τον γιο του ότι είναι αλήτης. Ο Ερμής θα ισχυριστεί ότι δεν πίεσε τη Βασιλική, λέγοντας ότι αυτοί έχουν νταλαβέρι.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερΟι Ψυχοκόρες Φρόσω