Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Σώτος – Κοσμάς στα μαχαίρια

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς, ο Σώτος κατηγορεί τον Κοσμά. Μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα, συγκλονισμένη, αναζητά την Βικτωρία για να φύγουν με τη Δεσποινιώ από το σπίτι του Κοτρώτση. Παράλληλα, ο Τάσος προμηθεύει όπιο για τη Νέλλα, η οποία κάνει κατάχρηση, επηρεασμένη από προηγούμενα περιστατικά.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Σώτος – Κοσμάς στα μαχαίρια

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι οικογενειακές εντάσεις επιδεινώνονται. Όταν η Νέλλα αποχωρεί, ο Κοσμάς απευθύνεται στον Σώτο με αποφασιστικότητα. “Άκου με προσεκτικά,” του λέει, “δεν έχω χρόνο για ανοησίες. Δεν φέρω ευθύνη για τον θάνατο της Όλγας παρόλο που είναι στενάχωρο σαν γεγονός.” Σχετικά με τους εργάτες, προσθέτει: “Εργάτες είναι, πληρώνονται για τη δουλειά τους.”

Ο Σώτος ανταπαντά, υπερασπιζόμενος τους εργαζομένους: “Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα σε μια οργανωμένη κοινωνία.” Ωστόσο, ο Κοσμάς αντιδρά με οργή. «Είναι εργάτες που αν δεν τους είχα μαζέψει εγώ στο εργοστάσιο θα ψωμολυσσούσαν και σαν εργάτες έχουν νόμους και συνδικάτο για να τους υπερασπιστούν. Δεν χρειάζονται και εσένα. Εργατικό Συνδικαλιστικό Κίνημα Ελλάδας φωνάζουν και ανάθεμα αν κάποιος από όλους αυτούς πραγματικά μπορεί να το γράψει».

“Κάποιος θα πρέπει να σου θυμίσει τη θέση σου,” του λέει. “Το οικονομικό κόστος της δυσφήμισης θα είναι μεγάλο. Θα χάσουμε σπίτια, εργοστάσια, ακόμα και τη σχολή στο Μόναχο. Κατάλαβες τώρα τη θέση σου;” Ο Σώτος, αντιμέτωπος με την απειλή του Κοσμά, αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η συνέχεια αναμένεται να αποκαλυφθεί στο επόμενο επεισόδιο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ