Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Σοκ – Η Νέλλα γίνεται φόνισσα

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Άννα θα γίνει μέλος της οικογένειας του Κοτρώτση ως η νοσοκόμα του Σώτου, μετά τη σφαίρα που θα τον πληγώσει. Η ομορφιά και η γοητεία της θα τραβήξουν την προσοχή του Κοσμά. Αρχικά, θα της ζητήσει να του μιλάει στον ενικό και θα της υποσχεθεί υποστήριξη σε κάθε της ανάγκη.

 

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Σοκ – Η Νέλλα γίνεται φόνισσα

Σύντομα, θα την υποδεχτεί στο τραπέζι της οικογένειας του. Αλλά πίσω από τη φιλική τους εμπιστοσύνη, η Άννα θα κρύβει μυστικές προθέσεις εκδίκησης. Η Νέλλα θα αρχίσει να ανησυχεί μόλις δει την προσοχή που δίνει ο Κοσμάς στην Άννα. Θα αισθάνεται περιττή και θα σκεφτεί τρόπους για να την απομακρύνει. Καθώς οι δυο τους θα βυθίζονται σε ένα απαγορευμένο έρωτα, η Νέλλα θα σχεδιάζει την τραγική τους καταστροφή. Έτσι, η αλήθεια που δεν μένει ποτέ κρυφή, θα την οδηγήσει ένα βράδυ στο Καβούρι, όπου Κοσμάς και Αννα θα έχουν δώσει ραντεβού.

Αυτό όμως που τελικά θα αντικρίσει δεν θα είναι αυτό που είχε στο μυαλό της. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί όταν η Άννα, έχοντας όπλο στο χέρι, αντιμετωπίσει τον Κοσμά στο συμφωνημένο ραντεβού τους. Η Νέλλα, από απόσταση, θα πυροβολήσει προς την κατεύθυνσή τους και θα σκοτώσει την κοπέλα. Ο Κοσμάς, αντιδρώντας, θα πετάξει την Άννα σε ένα γκρεμό. «Νέλλα, μου έσωσες τη ζωή και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό», θα πει ο Κοσμάς στη γυναίκα του, που θα απαντήσει: «θυμάσαι την υπόσχεση που είχαμε δώσει οι δυο μας, να στηρίζει ο ένας τον άλλον για πάντα; Αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη πως το εννοούσα».

Παρά την τραγωδία, ο Κοσμάς θα κρατήσει ένα ματωμένο πουκάμισο ως ανάμνηση της σωτηρίας του από τον θάνατο, αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη τους. Η ιστορία της Άννας δεν θα τελειώσει εκεί, καθώς η αστυνομία θα αναζητά την αλήθεια πίσω από το μυστήριο της απόπειρας δολοφονίας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες Νελλαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ