Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ρίχνει το Σώτο στην αγκαλιά της Μαρίκας

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Σώτος Κοτρώτσης, ο διάδοχος του εργοστασιάρχη Κοσμά Κοτρώτση, είναι ερωτευμένος με την ψυχοκόρη του σπιτιού του, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να αρνηθεί τα συναισθηματά της, για το καλό όλων.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ρίχνει το Σώτο στην αγκαλιά της Μαρίκας

Όχι γιατί δεν πιστεύει στα λόγια του, αλλά γιατί έχει στόχο να πάρει σύντομα την αδελφή της τη Δεσποινιώ και να επιστρέψουν στο χωριό τους. Έτσι, σε κάθε πρόταση που εκείνος της κάνει, η Μαρίκα απλά αντιδρά. «Σε παρακαλώ, θέλω να με αφήσεις στην ησυχία μου. Δεν έχω καμία σχέση εγώ μαζί σου. Είμαι εδώ για να σας υπηρετώ, θα του υπενθυμίσει μεταξύ άλλων στα επόμενα επεισόδια κι εκείνος θα της δείξει πως μόνο για αυτό δεν την προορίζει.Καθώς ο Σώτος ξεκινά να προσφέρει στη Μαρίκα βοήθεια και υποστήριξη για να επικοινωνήσει με τις αδελφές της, ο Κοσμάς διαμορφώνει το μέλλον του γιου του.

Αποφασίζει να τον ενώσει με την Πένυ, συμμαθήτριά του, που τον αγαπάει, προκειμένου να διατηρηθεί η συνεργασία με τον πατέρα της. Ο Σώτος αντιδρά, αλλά ο Κοσμάς δεν του δίνει επιλογή. “Ποιος σε στήριζε όσο σπούδαζες ιατρική στο εξωτερικό, αντί να εργαστείς μαζί μου στο εργοστάσιο;” του λέει, ανακοινώνοντας πως από εδώ και πέρα θα ακολουθεί τις εντολές του.

Η Πένυ είναι γεμάτη ανυπομονησία για τη νέα της θέση ως νύφη του Κοτρώτση, αλλά ο Σώτος παραμένει απόμακρος. Ταυτόχρονα, εξηγεί στη Μαρίκα τους λόγους που δεν μπορεί να αντισταθεί στον πατέρα του. Αυτά τα μηνύματα τα βρίσκει η Μαρίκα στα προσωπικά της αντικείμενα. Αλλά υπάρχει και η Νέλλα η οποία επιθυμεί κάτι ακόμα περισσότερο απο τον γιό της: να δει τον Σώτο ερωτευμένο και αφοσιωμένο σε κάποια. Έτσι αποφασίζει, να χαλάσει τον αρραβώνα του γιου της με την Πένυ και άθελα της να τον ρίξει στην αγκαλιά της ψυχοκόρης.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδιο 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 10Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 9οι ψυχοκορες σποιλερ