Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Τάσος ξεπαστρεύει τον εχθρό του

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Νέλλα δίνει χρήματα στη Μαρίκα για να πάρει ταξί και να πάει στο Κολωνάκι να βρει το διαμέρισμα του κυρίου Μέρμυγκα. Ο κύριος Μέρμυγκας, όμως, προσπαθεί να πείσει τη Δεσποινιώ να μη μιλήσει, ώστε η αδελφή της να φύγει, φοβούμενος ότι θα τους βρει ο Κοτρώτσης και δεν θα ξεφύγει από τα χέρια του.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Τάσος ξεπαστρεύει τον εχθρό του

Έτσι, η Μαρίκα φεύγει άπραγη, ενώ ο Τάσος συνεχίζει με τη Βικτωρία να προετοιμάζει τη Δεσποινιώ για τα καλλιστεία, χωρίς να τους αναστατώνει κανείς. Ο Ντίνος, γνωρίζοντας το πόσο επικίνδυνος είναι ο Τάσος, προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Δεσποινιώ, επιθυμώντας επίσης να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον αδελφό της. Όμως, ο Τάσος σχεδιάζει να τον εξαφανίσει. Λίγο αργότερα, ο Ντίνος πεθαίνει στα χέρια της Δεσποινιώς, πριν προλάβει να της αποκαλύψει όσα γνώριζε. Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη που ξεκινά τα μαθήματά της στο κολέγιο, αν και γίνεται ρεζίλι με τις συμβουλές της Μάγιας.

Ο Ερμής ενημερώνει την μητέρα του για το γυμνό πορτρέτο που βρήκε στο γραφείο του πατέρα του. Σύντομα, ο υπουργός εκπλήσσεται όταν διαπιστώνει ότι η Βασιλική έχει το απολυτήριό της. Η Μάγια προσποιείται ότι και η ίδια ξεγελάστηκε και υποσχέθηκε να την τιμωρήσει. Αφού ο υπουργός φεύγει, ο Αρδίτης πείθει την κόρη του να μην αποβάλει ακόμα τη Βασιλική και να περιμένει μεγαλύτερο σκάνδαλο. Την κλείνει λοιπόν για μια νύχτα στην αποθήκη και την επόμενη της ανακοινώνει ότι δεν θα παρακολουθήσει ξανά μαθήματα, αλλά θα εργαστεί στην κουζίνα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ