Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Κοσμάς σε σοκ – Εξαφανίζεται

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Σώτος αποκαλύπτει την αλήθεια που τον συγκλονίζει: είναι βιολογικός γιος της Αρχοντούλας. Η Νέλλα, αντιδρώντας με δάκρυα, συνειδητοποιεί ότι χάνει τόσο τον Σώτο όσο και τον Κοσμά, τον άντρα της ζωής της.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Κοσμάς σε σοκ – Εξαφανίζεται

“Νέλλα, τι λες; Αυτά δεν είναι αστεία. Σώτο, αγόρι μου, έχεις πιει;”, τον ρωτά ο πατέρας του, με τον Σώτο να εξηγεί την συμφωνία που έκανε η Νέλλα με την οικονόμο τους χρόνια πριν. Ο Κοσμάς, σοκαρισμένος από το παιχνίδι που του έπαιξαν, αποχωρεί για να συνέλθει. Παρά τις προσπάθειες της Νέλλας, δεν καταφέρνει να τον πείσει.

Ωστόσο, ο Κοσμάς επιστρέφει σύντομα, κρατώντας τη γυναίκα του σε απόσταση. “Θέλω να μιλήσουμε, Κοσμά, να καταλάβεις ότι έκανα ό,τι μπορούσα για να σε κρατήσω κοντά μου για πάντα. Θυμάσαι την υπόσχεσή μας να είμαστε μαζί για πάντα;”, του υπενθυμίζει η Νέλλα, αλλά ο Κοσμάς δεν φαίνεται να συγκινείται. Το μόνο που τον κρατά στο ίδιο σπίτι με τη γυναίκα του είναι ότι του έσωσε τη ζωή πριν λίγες ημέρες. Έτσι, παραμένει δίπλα της μέχρι να διαλευκανθεί ότι η εξαφάνιση της Αννας δεν σχετίζεται με την οικογένεια Κοτρώτση.

Όταν όλα ηρεμήσουν, ο Κοσμάς αρχίζει να σκέφτεται να φύγει από τη γυναίκα που παντρεύτηκε, χωρίς να της πει τίποτα. Αλλά όλα αλλάζουν όταν εκείνη ανακαλύπτει τις βαλίτσες με τα πράγματά του στο αυτοκίνητό της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ