Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Κολλάει σύφιλη και πεθαίνει

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Δεσποινιώ βιώνει μια ανατρεπτική εξέλιξη, καθώς περνάει μια παθιασμένη νύχτα με τον Κοσμά. Η ζωή της Δεσποινιώς ανατρέπεται, καθώς βλέπει το τέλος της πλησιάζει. Η Βικτωρία συνεχίζει να την εκμεταλλεύεται και να την εκθέτει, προκαλώντας της συνεχόμενο πόνο.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Κολλάει σύφιλη και πεθαίνει

Με σκοπό να αποπληρώσει το χρέος της στη Βικτώρια, η Δεσποινιώ αποφασίζει να εργαστεί σε έναν οίκο ανοχής στην Τρούμπα. Αυτή η απόφαση, όμως, θα φέρει δραματικές συνέπειες, καθώς ανακαλύπτει πως έχει μολυνθεί από σύφιλη. Στον οίκο ανοχής όπου εργάζεται η Δεσποινιώ, εμφανίζεται ο Κοσμάς Κοτρώτσης, αναζητώντας συντροφιά για την εκεί βραδιά. Καταλαμβάνεται από ενθουσιασμό και αποφασίζει να περάσει τη νύχτα μαζί της, εκφράζοντας τη θέλησή του να την βοηθήσει να βρει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Άσε με να σου βρω ένα καλύτερο σπίτι, μακριά από εδώ όπου θα περνάμε χρόνο μαζί», της λέει και η Δεσποινιώ του κλείνει το στόμα. Τον παρασέρνει στο δωμάτιο της όπου και κάνουν έρωτα. Όταν λίγο μετά της πει: «Έκαιγες όλο το βράδυ…», εκείνη για να τον τρομοκρατήσει θα του πει την αλήθεια: «Είναι γιατί είμαι άρρωστη. Πεθαίνω, έχω σύφιλη». Η αντίδραση του Κοσμά δεν αργεί να προκαλέσει όταν αντιλαμβάνεται την ασθένεια της Δεσποινιώς, που την ανακαλύπτει μετά την επαφή τους. Η αντίδραση του είναι άμεση και αποφασιστική, αναλαμβάνοντας να την προστατεύσει από τον άνδρα που την εκμεταλλεύεται.

Σε αντίθεση με τις προσδοκίες, η Βικτωρία δεν χαίρεται για την εξέλιξη των γεγονότων, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της. Η Δεσποινιώ της προτείνει να απομακρυνθεί, αλλά η Βικτωρία επιμένει να παραμείνει εκεί, απαιτώντας να πληρώσει η Δεσποινιώ όχι μόνο το χρηματικό χρέος, αλλά και την εκτίμηση της αφοσίωσής της. Η μοίρα της Δεσποινιώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να εξαρτάται από το πότε θα έρθει η απαραίτητη αλλαγή στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ