Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Καρφώνει τον φονιά της Άννας

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Κοσμάς Κοτρώτσης αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερη πίεση καθώς εθεάθη να θάβει ένα ματωμένο πουκάμισο στον κήπο. Η Νέλλα αποφασίζει να δολοφονήσει την Άννα πριν εκείνη αφαιρέσει τη ζωή του Κοσμά.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Καρφώνει τον φονιά της Άννας

Ο Κοσμάς ολοκληρώνει τη δολοφονία της Άννας, χτυπώντας την στο κεφάλι με μια πέτρα. Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξαφανίζουν το πτώμα της Άννας και υπόσχονται να κρατήσουν το μυστικό κρυφό από όλους. Εν τω μεταξύ, στην οικία Κοτρώτση, ξεσπάει καυγάς. Ο Σώτος ανακαλύπτει από την Αρχοντούλα ότι είναι ο βιολογικός της γιος, και αντιδρά έντονα, βρίζοντας τόσο την Αρχοντούλα όσο και τη Μαρίκα. Η Μαρίκα νιώθει προδομένη και η Αρχοντούλα ξεσπά σε λυγμούς.

Παράλληλα, ο Κοσμάς επιστρέφει στο σπίτι και θάβει το ματωμένο πουκάμισό του στον κήπο. Η Μαργαρίτα, όμως, τον βλέπει τυχαία και αποκαλύπτει τα όσα είδε στην Αρχοντούλα. «Είδα τον Κοτρώτση να θάβει ένα ματωμένο πουκάμισο», της λέει, και οι δύο γυναίκες συνειδητοποιούν ότι το αφεντικό τους κρύβει κάτι ή έχει εμπλακεί σε κάτι ύποπτο.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ