Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Κάνουν έρωτα και εξαφανίζεται

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αρχοντούλα ζητά απο τη Δεσποινιώ για να φωνάξει τον Σώτο, καθώς η Όλγα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω αιμορραγίας. Ο Σώτος Κατηγορεί τους παρευρισκόμενους για το γεγονός ότι δεν είχαν πληροφορηθεί νωρίτερα για την εγκυμοσύνη της και πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Κάνουν έρωτα και εξαφανίζεται

Η Μαρίκα του εξηγεί ότι πρόσφατα έμαθαν τα νέα. Ο Σώτος, αναλαμβάνοντας δράση, ζητά από τη Μαρίκα να τον βοηθήσει. Παράλληλα, στο εργοστάσιο, ο Κοσμάς αντιμετωπίζει την πίεση των εργαζομένων και του συνδικάτου, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί ένα εργατικό ατύχημα. Νέλλα και Τάσος περνούν το βράδυ μαζί. Το επόμενο πρωί ο Τάσος λείπει από το πλευρό της Νέλλας, προκαλώντας την οργή της η οποία φεύγει διαμαρτυρόμενη για την απουσία του.

«Τάσο, πού είσαι;», θα φωνάξει αρχικά και όταν καταλάβει πως εκείνος λείπει, πληγωμένη καθώς θα είναι, θα ντυθεί και θα φύγει φωνάζοντας: «Θα μου το πληρώσεις αυτό. Τη Νέλλα δεν την παρατάνε ποτέ». Παράλληλα, ο Παύλος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Βασιλική, ενώ η Μάγια μπλέκει σε διαμάχες με τον πατέρα και τον γιο της. Τα γιατροσόφια της Αλμπίνας δεν βοηθούν στην περίπτωση της Φρόσως, και ο Μέλιος τρέχει να καλέσει γιατρό. Ο Ηλίας, η Ευανθία και ο πατέρας Ευστράτιος ανάβουν φωτιά στην καλύβα της Αλμπίνας πιστεύοντας ότι θα εξορκίσει κάποιο κακό, χωρίς να γνωρίζουν αν πραγματικά η καλύβα είναι άδεια.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδια 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8οι ψυχοκορες σποιλερ