Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Νέλλα διεκδικεί ξανά τον Κοσμά

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Έχοντας γυρίσει ο Σώτος στο σπίτι τους, οι ρυθμοί της οικογένειας επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς και ο σκληρός επιχειρηματίας δίνει προτεραιότητα στις δουλειές του. Έτσι η Νέλλα, που βλέπει μέρα με τη μέρα τον Κοσμά Κοτρώτση να απομακρύνεται από κοντά της, βυθίζεται στη θλίψη και τη μοναξιά.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Νέλλα διεκδικεί ξανά τον Κοσμά

Τότε αποφασίζει να μιλήσει στον ψυχαναλυτή της, αφού είναι και ο μόνος που μπορεί πλέον να εμπιστευτεί. Εκείνος λοιπόν την προτρέπει να τον διεκδικήσει, όπως έκανε όταν τον γνώρισε πριν χρόνια. Στη αρχή, αυτό φαίνεται αστείο στη Νέλλα, όμως τελικά το κάνει. Φοράει το φόρεμα που του αρέσει και πηγαίνει στο γραφείο του, την ώρα που εκείνος δουλεύει, προκειμένου να τον αποπλανήσει. Η Κοσμάς, παρόλο που έχει αρχίσει να ερωτεύεται τη νοσοκόμα του γιου του, Αννα, δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και περνάει ένα άκρως ερωτικό βράδυ με τη γυναίκα του.

Η Νέλλα του δείχνει τους λόγους που τον έδεσαν κοντά της. Την επόμενη μέρα η διάθεση και των δύο θα είναι φανερά πιο ανεβασμένη, όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Κοτρώτσης θα βυθιστεί εκ νέου στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, ξεχνώντας πόσο πολύ ανάγκη τον έχει η γυναίκα του.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ