Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Νέλλα χαλάει το προξενιό

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν αποκαλυπτικές εξελίξεις καθώς θα διαπιστώσουμε νέους έρωτες και αρραβώνες να αναδύονται. Ο Σώτος Κοτρώτσης, διάδοχος του εργοστασιάρχη Κοσμά Κοτρώτση, έχει ερωτικά αισθήματα για την ψυχοκόρη του, ενώ εκείνη αποφασίζει να αρνηθεί την αγάπη του για να προστατεύσει τον εαυτό της και την αδελφή της, τη Δεσποινιώ.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Νέλλα χαλάει το προξενιό

Η Μαρίκα αντιδρά σε κάθε πρόταση του Σώτου με διαφήμιση της ανεξαρτησίας της, αρνούμενη να αναγνωρίσει τα συναισθήματά της. Παρά τις προσπάθειες του Σώτου να την πείσει, εκείνη παραμένει αποφασισμένη. Όμως, ο έρωτας τους θα αναδειχθεί παρά τις αντιστάσεις της Μαρίκας. Ο Σώτος θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τις αδελφές της Μαρίκας ενώ προσφέρει γη και ύδωρ σε εκείνη. Παράλληλα, ο Κοσμάς σχεδιάζει να παντρέψει τον γιο του με την Πένυ, που συνεχίζει να είναι ερωτευμένη μαζί του, επιθυμώντας τη συνέχιση της επιχειρηματικής συνεργασίας των οικογενειών.

Ο Σώτος αντιδρά στις προθέσεις του πατέρα του, αλλά αυτός επιμένει. Η Πένυ τελικά γίνεται νύφη του Κοτρώτση, αλλά ο Σώτος παραμένει αποστασιοποιημένος. Προσπαθεί να εξηγήσει στη Μαρίκα τον λόγο της απόφασής του, ενώ σε γράμματα που βρίσκει, εκείνη διαπιστώνει πως υπάρχει μια γυναίκα που θέλει να διαλύσει τον αρραβώνα του Σώτου: η Νέλλα. Έτσι θα δούμε πως η Νέλλα θα καταφέρει να ρίξει τον γιό της στην αγκαλιά της Μαρίκας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςΟι Ψυχοκόρες 8οι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδιο 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 10Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.οι ψυχοκορες σποιλερ