Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Νέλλα αποτελειώνει την Αρχοντούλα

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Νέλλα ανακαλύπτει ένα φάρμακο στο δωμάτιο της Αρχοντούλας και συνειδητοποιεί ότι της χορηγείται χωρίς τη συγκατάθεσή της. Αντιδρά εκφραστικά απέναντι στην γυναίκα, κατηγορώντας την ότι την πρόδωσε. “Νόμιζα ότι ήμασταν φίλες και πως προστατεύαμε η μία την άλλη. Με πρόδωσες.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Νέλλα αποτελειώνει την Αρχοντούλα

Ήξερες πού με πήγε ο Κοσμάς και δεν έκανες τίποτα για να με σώσεις. Και όταν γύρισα εδώ, η προδοσία σου συνεχίστηκε. Συνεχίζεις και μου δίνεις χάπια λες και είμαι άρρωστη”, της λέει, μεταξύ άλλων. Η Αρχοντούλα επιχειρεί να δικαιολογηθεί, αναφέροντας ότι ακολούθησε εντολή του αφεντικού της. Η Νέλλα αποφασίζει να αξιοποιήσει την Αρχοντούλα για τα δικά της σχέδια, με τη βοήθεια της Μαρίκας. Κατά τη διάρκεια της κόντρας μεταξύ του Κοσμά και του Αρδίτη, ο Κοσμάς ζητά από τον Σώτο να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη με τους εργάτες.

Την ίδια στιγμή, η Δεσποινιώ παρέχει πληροφορίες για τον εαυτό της στον Ντίνο, ανακαλύπτοντας ότι εκείνος γνωρίζει την ταυτότητά της. Ο Παύλος αποκαλύπτει στη Βασιλική τον λόγο που απομακρύνθηκε από κοντά της πριν από λίγους μήνες, αλλά αυτή παραμένει αμφίβολη για τις προθέσεις του. Ταυτόχρονα, ο Ερμής αποφασίζει να ανοίξει τα μάτια της Μάγιας σχετικά με τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική. Αναγνωρίζοντας στις εφημερίδες ότι η Φωτεινή υποβλήθηκε σε λοβοτομή, η Νέλλα αντιδρά με κρίση και αποφασίζει να εκδικηθεί όσους την έβλαψαν.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ