Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Φρόσω ανάβει φωτιές στον Νάτση

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Ευανθία αποφασίζει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της Φρόσως με εντονότερο τρόπο. Αφού ολοκλήρωσε την εξέταση της υπόθεσης, αποφασίζει να κλείσει τη Φρόσω στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής στα Τζουμέρκα. Απευθύνεται στον παπά, ζητώντας του να παρέμβει.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Φρόσω ανάβει φωτιές στον Νάτση

Παρά την αρχική αντίστασή του παπά, εκείνος υπόσχεται να τη βοηθήσει, κυρίως επειδή η Ευανθία του υπόσχεται να φτιάξει τον τρούλο στην εκκλησία. Την ίδια στιγμή, η Φρόσω επικοινωνεί με τον Νάτση, εκφράζοντας τις ανησυχίες της σχετικά με τις σχέσεις της Ευανθίας με τον Οδυσσέα. Αντιδρά αρνητικά μάλιστα, φτάνοντας στο σημείο να επιδείξει ζήλια. Όταν εντοπίζει τον Οδυσσέα στην κάμαρή τους, ακόμα και πυροβολεί. Η Ευανθία όμως, τον καθησυχάζει, εξηγώντας του τους πραγματικούς λόγους της παρουσίας τους εκεί.

Τονίζει την ανάγκη να στηρίξουν την άρρωστη γυναίκα του Οδυσσέα, κάτι που αυτός φαίνεται να κατανοεί. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος δεν πείθεται και πάντα έχει στο νου του τον «άτακτο» γαμπρό του. Παρόλα αυτά, η ιδέα να φύγει από το σπίτι τους η Φρόσω παραμένει ανεπιθύμητη, γι’ αυτό διώχνει, σχεδόν με τις κλοτσιές, τον παπά όταν πηγαίνει να την πάρει για να την πάει στα Τζουμέρκα. Η Φρόσω, από την πλευρά της, επιδιώκει να μάθει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του μελιού.

Έτσι, της λέει πονηρά πως θέλει να του στείλει ένα γράμμα γιατί της είχε δώσει χρήματα να τα φυλάξει και μήπως τα θέλει. Τότε η Ευανθία της απαντά κοφτά ”εκεί που είναι δεν τα χρειάζεται”. Οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων εξακολουθούν να είναι εντατικές και περίπλοκες, με τις καταστάσεις να εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Η ένταση και η αντιπαράθεση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη, καθώς ο καθένας επιδιώκει τους δικούς του σκοπούς και συμφέροντα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ