Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Εμπιστεύεται το λάθος άνθρωπο

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Δεσποινιώ συναντά κρυφά τον Τάσο έξω από το σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση και γοητεύεται ακόμα περισσότερο. Ο Σώτος βοηθάει τη Μαρίκα να μιλήσει στη Βικτωρία, αλλά εκείνη την αποφεύγει, με μοναδική κουβέντα να αναφέρει ότι η τελευταία φορά που είδε τις αδελφές της ήταν όταν τις έβαλε όλες μαζί στο τρένο.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Εμπιστεύεται το λάθος άνθρωπο

Το ίδιο βράδυ, η Φρόσω αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μέλιο, αφού αισθάνεται την αγάπη του για το πρόσωπό της. Πηγαίνει στην αποθήκη όπου μένει το αγόρι και, ενώ αυτός κοιμάται, τον ξυπνάει μέσα στη νύχτα και κάνουν έρωτα. Η Φρόσω δείχνει ερωτευμένη μαζί του, ενώ αυτός της υπόσχεται πως δεν θα την αφήσει ποτέ. Μια από τις δουλειές που έχει αναθέσει ο Ηλίας Νάτσης στον νέο του υπάλληλο, είναι να σκάψει ένα χωράφι παρθένο.

Ο Μέλιος φυσικά υπακούει και κάνει αυτό που του υποδεικνύει το αφεντικό του με χαρά, όμως όταν κάτω από το χώμα ανακαλύψει χρυσές λίρες, η χαρά του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο νεαρός άντρας θα συλλέξει το χρυσάφι και όταν το δείξει λίγο αργότερα στη Φρόσω, το ζευγάρι θα αρχίσει να κάνει όνειρα, «Θα φύγουμε από εδώ, κορίτσι μου, και το σπίτι μας θα το ζηλεύει όλο το χωριό», θα της υποσχεθεί. Ωστόσο από τον φόβο του μη χάσει τις λίρες, θα αποφασίσει να τις δώσει στην Ευανθία, η οποία στο μεταξύ είναι σίγουρη πως η κοπέλα έχει μείνει έγκυος.

Όταν τον ρωτήσει γιατί τις εμπιστεύεται σε εκείνη και της αποκαλύψει πως θέλει να είναι σίγουρος πως δεν θα χαθούν γιατί με αυτές θα πάρει το κορίτσι των ονείρων του και θα φύγουν μακριά, η γυναίκα του Ηλία Νάτση ξεκινά να κάνει σκοτεινές σκέψεις.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ