Οι Ψυχοκόρες επεισόδια 7 – 8 – Η Ανατριχιαστική Αλήθεια στο φως

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια 7 – 8 – Η σειρά “Ψυχοκόρες”, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει στις οθόνες μας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 21:00 με δύο επεισόδια που υπόσχονται δράση και ένταση. Οι ιστορίες των Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς φέρνουν στο φως τη σκοτεινή πλευρά των ψυχοκορών και συγκλονίζουν το κοινό. Η ανατριχιαστική αλήθεια που αποκαλύπτεται δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια 7 – 8 – Η Ανατριχιαστική Αλήθεια στο φως

Επεισόδιο 7
Η Νέλλα διοργανώνει μια δεξίωση για τον Σώτο και στοχεύει να είναι συνεχώς κοντά στον Τάσο, ο οποίος προστατεύει τη Δεσποινιώ. Η Όλγα προσπαθεί να ξεφορτωθεί την εγκυμοσύνη της. Παράλληλα, ο Θωμάς και ο Λούης φτάνουν στην καλύβα του Μέλιου, αλλά αντί να αποκαλύψει την παρουσία τους στη Φρόσω, επειδή τη βλέπει τρομαγμένη, αποφασίζει να μην τους πει λέξη. Η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει σχετικά με την ανησυχία της Βασιλικής για τις αδερφές της. Ταυτόχρονα, ο Παύλος αποκαλύπτει εξοργισμένος στη Μάγια ότι η Βασιλική γνωρίζει γραφή και ανάγνωση, με σκοπό να τη διώξει. Παρόλα αυτά, η Μάγια εκμεταλλεύεται αυτήν την πληροφορία για τους δικούς της πολιτικούς σκοπούς. Ο Θωμάς εντοπίζει τη Φρόσω και την αναγκάζει να τον ακολουθήσει με το ζόρι.

Επεισόδιο 8
Η Βασιλική εξηγεί στη Μάγια το ψέμα της για να εξυπηρετήσει τα πολιτικά της σχέδια. Αυτή η πράξη την οδηγεί στο να τη συγχωρέσει, προκειμένου να προχωρήσει στα σχέδιά της, κάτι που προκαλεί οργή στον Παύλο. Η Νέλλα συνεχίζει τα κρυφά ραντεβού με τον εραστή της Τάσο, ο οποίος εκφράζει πάλι την εκτίμησή του προς τη Δεσποινιώ, ενώ ταυτόχρονα ο Κοσμάς προσπαθεί να την ξεμοναχιάσει. Η Όλγα συμφωνεί να έρθει μια μαμή στο σπίτι για να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Ο Θωμάς εντοπίζει τη Φρόσω και την αναγκάζει να επιστρέψει μαζί του στο σπίτι του Νάτση. Η αντίστασή της όμως οδηγεί σε μια μοιραία σύγκρουση μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8οι ψυχοκορες σποιλερ