Οι Ψυχοκόρες – Ενέδρα θανάτου για Σώτο – Κοσμά

Οι Ψυχοκόρες – Η σειρά βρίσκεται σε μια καταιγιστική πορεία εξελίξεων, με τους χαρακτήρες Κοσμά και Σώτο να γίνονται θύματα μιας δολοφονικής επίθεσης. Μετά τα τραγικά γεγονότα στο εργοστάσιο και το ατύχημα που αρνείται να αναλάβει ο Κοσμάς, αισθάνεται ότι βρίσκεται υπό απειλή από τους εργάτες.

Οι Ψυχοκόρες – Ενέδρα θανάτου για Σώτο – Κοσμά

Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τα προβλήματά του και να αποφύγει τη δικαιοσύνη, ο Κοσμάς σχεδιάζει να προκαλέσει κρυφή φωτιά κατά τη διάρκεια ραντεβού με τους εργάτες στο εργοστάσιο. Το αποτέλεσμα είναι η σύλληψή τους από τις αρχές για εμπρησμό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ωστόσο, σύντομα αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ένα καλά στημένο σχέδιο του Κοτρώτση για να τους παγιδέψει και να επωφεληθεί από την αποζημίωση.

Αφού αφεθούν ελεύθεροι, οι εργάτες, επιθυμώντας εκδίκηση, επιχειρούν να του οργανώσουν μια ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι του Κοτρώτση. Όταν ο Κοσμάς και ο Σώτος φτάνουν στο σπίτι, γίνονται θύματα πυροβολισμών. Τους ακούνε μέσα στο σπίτι και βγαίνουν έξω για να δουν τι συμβαίνει. Ο Σώτος είναι σοβαρά τραυματισμένος, με τη ζωή του να κρέμεται από μια κλωστή, ενώ ο Κοσμάς έχει ελαφρά τραυματισμούς.

Οι δύο άντρες μεταφέρονται αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ η Νέλλα βρίσκεται σε αγωνία για την επιβίωση του γιου της. Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να σώσουν τον νεαρό Κοτρώτση, ενώ η οικογένεια του βιώνει μια ανυπολόγιστη τραγωδία.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ