Οι Ψυχοκόρες – Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης της Φρόσως

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω βρίσκεται στο επίκεντρο της αναταραχής στη σειρά, καθώς οι κατηγορίες για φόνο πέφτουνε βροχή επάνω της. Ο κλοιός στενεύει γύρω της, ενώ η απειλή της καύσης είναι παρούσα. Τα εμπόδια στο δρόμο των ψυχοκόρων δεν λείπουν, και η Φρόσω βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Οι Ψυχοκόρες – Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης της Φρόσως

Οι προσπάθειες βοήθειας από τα γιατροσόφια της Αλμπίνας αποδεικνύονται ανεπαρκείς, ενώ ο Μέλιος εκφράζει την αγωνία και την αγάπη του, καλώντας για ιατρική βοήθεια. Ταυτόχρονα, ο Ηλίας, η Ευανθία και ο πατέρας Ευστράτιος προσπαθούν να εξορκίσουν το κακό, βάζοντας φωτιά στην καλύβα της Αλμπίνας, χωρίς να γνωρίζουν ότι εκεί μέσα βρίσκεται η Φρόσω. Μετά την πυρκαγιά, η Φρόσω βρίσκει τον εαυτό της στο σπίτι του Νάτση, μόνη της. Η Ευανθία της μεταφέρει το σοκαριστικό νέο της αγνοούμενου Θωμά. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν ένας χωροφύλακας έρχεται για ανάκριση, και ο Λούης την κατηγορεί για τον φόνο του Θωμά.

Ο Νάτσης ακούει στο καφενείο να κατηγορούν την ψυχοκόρη του ως φόνισσα του Θωμά. Πηγαίνει σπίτι και τη χτυπάει πολύ άσχημα! «Έχεις εσύ, μωρή, να κάνεις με το θάνατο του Θωμά;», τη ρωτάει και, παρότι εκείνη απαντά αρνητικά, συνεχίζει να τη χτυπάει αλύπητα, κατηγορώντας την ότι εξαιτίας της τον έχουν πιάσει στο στόμα τους όλοι στο χωριό. Και για να της ξεκαθαρίσει ότι για το μόνο που την κρατάει στο σπιτικό του είναι για να του κάνει ένα γιο, τη βιάζει ξανά.

Μετά, πηγαίνει να πλαγιάσει δίπλα στη γυναίκα του σαν να μη συνέβη τίποτε κι εκείνη τον υποδέχεται όλο γλύκα: «Ο Θεός μου έδωσε τον καλύτερο άντρα! Αν ήταν άλλος, θα με είχε παρατήσει και θα είχε πάρει μια καρπερή». Ο Νάτσης την αγκαλιάζει και της απαντάει: «Θα μας λυπηθεί ο Θεός, πού θα πάει; Αφού όλα τα κάνουμε όπως πρέπει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδιο 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ