Οι Ψυχοκόρες – Χάνει την Δεσποινιώ μέσα απο τα χέρια του

Οι Ψυχοκόρες – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ψυχοκόρες”, αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις καθώς η Βικτώρια αποφασίζει να πουλήσει τη Δεσποινιώ σε μια ομάδα Λιβανέζων. Η Δεσποινιώ, με μακρόχρονη προετοιμασία για τα καλλιστεία και το όνειρο μιας επιτυχημένης καριέρας στο θέαμα, έχει ερωτευτεί βαθιά τον Τάσο.

Οι Ψυχοκόρες – Χάνει την Δεσποινιώ μέσα απο τα χέρια του

Η Βικτώρια προτείνει να βοηθήσει οικονομικά τον Τάσο για να απαλλαγεί από τα χρέη του, όμως υπό την προϋπόθεση ότι θα χωρίσει για πάντα με τη Δεσποινιώ. Ο Τάσος, παρόλη την αρχική του χαρά, συνειδητοποιεί τις συνέπειες της συμφωνίας. Αν και αρχικά χαίρεται στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να χάσει για πάντα τη Δεσποινιώ απο την ζωή του. Η Βικτώρια επικοινωνεί με πλούσιους Άραβες και συμφωνεί να πουλήσει τη Δεσποινιώ, παρουσιάζοντας μια φωτογραφία της, και τελικά πουλώντας την έναντι μιας μεγάλης αμοιβής.

Αυτή η απόφαση ταράζει τον Τάσο, ο οποίος όμως εξαρτάται οικονομικά από τη Βικτώρια. Συνεπώς, συμφωνούν να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή με τους Λιβανέζους, και οργανώνουν ένα ραντεβού με την προαγωγό για την εκτέλεση του σχεδίου. Παράλληλα, ο Τάσος πείθει την αγαπημένη του να συναντήσουν τους Άραβες, υποσχόμενος της ότι θα της προσφέρουν σημαντική βοήθεια για την καριέρα της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ