Οι Ψυχοκόρες – Αυτό είναι το Συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Οι Ψυχοκόρες – Ο ΑΝΤ1+ και ο ΑΝΤ1 κατόρθωσαν και πάλι να κάνουν την ανατροπή. Ανέδειξαν ένα πρωτότυπο θέμα που η κοινωνία συχνά αποφεύγει και το έκαναν με μεγάλη επιτυχία. Η σειρά «Ψυχοκόρες» μας άγγιξε βαθιά και σας έχουμε αποκλειστικά το συγκλονιστικό φινάλε της.

Οι Ψυχοκόρες  – Αυτό είναι το Συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Οι αδελφές Πολύζου, Μαρίκα, Δεσποινιώ, Βασιλική και Φρόσω βίωσαν διαφορετικές αλλά αξιοσημείωτες πορείες. Η αγάπη μεταξύ τους τις κράτησε ενωμένες παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Έζησαν χαρές, λύπες, και δύσκολες στιγμές, αλλά δεν τα παράτησαν ποτέ. Στο τελευταίο επεισόδιο, η ζωή των αδελφών ανατρέπεται ξανά τη στιγμή που ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η μεγαλύτερη αδελφή, η Μαρίκα, ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν διπλωμάτη και να μετακομίσει στην Αμερική, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν. Όμως, η Μαργαρίτα την ενημερώνει πως η Δεσποινιώ επέστρεψε στο σπίτι όπου δούλευαν ως ψυχοκόρες και την ψάχνει.

Η Μαρίκα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σπεύδει να τη συναντήσει και η επανένωση των δύο αδελφών φέρνει χαρά σε όλους, ειδικά στον Σώτο, που τη βλέπει μετά από καιρό. Ο Σώτος προσπαθεί να την πείσει να μείνει, αλλά η Μαρίκα επιμένει πως είναι αργά για αυτούς τους δύο. Ωστόσο, ο διπλωμάτης της ανακοινώνει πως δεν θέλει να της καταστρέψει τη ζωή και την αφήνει ελεύθερη, βάζοντας της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην τράπεζα. Η Μαρίκα τρέχει στο γραφείο του Σώτου και φιλιούνται. Παντρεύονται και μετακομίζουν στο χωριό της Μαρίκας, ξεκινώντας μια νέα ζωή μαζί.

Η Φρόσω αντιμετωπίζει τον διοικητή της Τρίπολης, ο οποίος την απειλεί για κάποια αρχαία αντικείμενα που θέλει να αποκτήσει πάση θυσία. Όταν εκείνος απειλεί να σκοτώσει τον γιο της, η Φρόσω τον πυροβολεί για να προστατεύσει τον Ασημάκη. Αμέσως φεύγει, αφήνοντας το μωρό στην Ευανθία, και κρύβεται στην Αθήνα. Εκεί συναντά τις αδελφές της, που συνειδητοποιούν πως η πηγή όλων των κακών είναι η Βικτωρία Μαρόγλου. Η Φρόσω αναζητά εκδίκηση και πυροβολούν η μία την άλλη θανάσιμα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η Βασιλική, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του Βαγγέλη Αρδίτη, στέλνεται στην εξορία. Εκεί την πυροβολούν, αλλά η φίλη της Πελαγία θυσιάζεται για εκείνη. Η Χριστίνα δηλώνει τον θάνατο της Βασιλικής και της δίνει την ταυτότητα της Πελαγίας για να επιστρέψει στην Αθήνα. Συναντά τον Παύλο, που την ενημερώνει ότι έχει γίνει δεκτή για σπουδές στη Νομική Σχολή της Ιταλίας, και το τελευταίο τους φιλί επιβεβαιώνει την αγάπη τους. Η Δεσποινιώ δουλεύει στην Τρούμπα για να ξεπληρώσει το χρέος της στη Βικτωρία Μαρόγλου.

Εκεί συναντά έναν νεαρό που αποδεικνύεται ο χαμένος τους αδελφός, ο οποίος την παίρνει από τον οίκο ανοχής και την πηγαίνει στον γιατρό, Σώτο Κοτρώτση. Η επανένωση των τεσσάρων αδελφών φέρνει απερίγραπτη χαρά. Η Δεσποινιώ μένει στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση με την Αρχοντούλα και φτιάχνουν μαζί μια σχολή εκπαίδευσης κοριτσιών. Έτσι, οι αδελφές Πολύζου, μετά από πολλές κακουχίες και ανατροπές, καταφέρνουν να βρουν την ευτυχία και να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, με την αγάπη και την ενότητα να τις καθοδηγούν.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ