Οι Ψυχοκόρες – Αυτό είναι το σκοτεινό παρελθόν της Αρχοντούλας

Οι Ψυχοκόρες – Η οικονόμος της οικογένειας Κοτρώτση, χρόνια πριν είχε ερωτευτεί έναν ναυτικό, ο οποίος και της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί. Όταν η Αρχοντούλα έμεινε έγκυος και του το είπε, τον έκανε να νιώσει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο, όμως η μοίρα έπαιξε πάλι το σκληρό της παιχνίδι.

Οι Ψυχοκόρες – Αυτό είναι το σκοτεινό παρελθόν της Αρχοντούλας

Εκείνος έχασε τη ζωή του σε ναυάγιο, ενώ η γυναίκα βρέθηκε στον δρόμο γιατί οι γονείς της δεν ήθελαν η κόρη τους να γεννήσει ένα παιδί χωρίς πατέρα. Ζώντας στους δρόμους, συνάντησε την Νέλλα που της έκανε μια πρόταση. Να της δώσει το παιδί, έτσι ώστε να «δέσει» τον Κοσμά και παράλληλα να την πάρει ως οικονόμο στο σπίτι τους για να είναι κοντά στο παιδί και να το βλέπει να μεγαλώνει. Μη έχοντας εναλλακτική, η Αρχοντούλα δέχτηκε γιατί ήξερε πως τουλάχιστον κοντά τους, το παιδί θα είχε πολλές ευκαιρίες να γίνει ευτυχισμένο στη ζωή του και κυρίως να σπουδάσει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ