Οι Ψυχοκόρες – Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο της Μάγιας

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Βασιλική πετυχαίνει στις εξετάσεις της, ενώ η Μάγια κερδίζει το στοίχημα που είχε βάλει με τον υπουργό. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος τσακώνεται με τον Ερμή και αποφασίζει να τον στείλει σε στρατιωτική ακαδημία, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει την κοπέλα του Σπύρου, τη Λένα, η οποία στο παρελθόν είχε στενή σχέση με τον Βαγγέλη Αρδίτη.

Οι Ψυχοκόρες – Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο της Μάγιας

Στη συνέχεια, ο Παύλος αποκαλύπτει στη Βασιλική τον λόγο που απομακρύνθηκε ξαφνικά από κοντά της πριν από λίγους μήνες, ενώ ο Ερμής, πιεσμένος από τη στάση του πατέρα του, αποκαλύπτει στη Μάγια την απιστία του Παύλου με τη Βασιλική. Η γυναίκα σοκάρεται από τον πίνακα που της δείχνει και μερικές ημέρες αργότερα βεβαιώνεται για τη σχέση των δύο αγαπημένων της προσώπων. Έτσι, θέτει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος και η Λένα συνεργάζονται για την έκδοση αντικυβερνητικού υλικού, ενώ η μητέρα του μετακομίζει στο σπίτι του Αρδίτη και η Μάγια της δίνει το δωμάτιο της Βασιλικής, αναγκάζοντάς την να κοιμάται με το υπηρετικό προσωπικό. Παρ’ όλα αυτά, ο Παύλος ξανασμίγει με τη Βασιλική, αλλά με την αναβολή της ψήφου των γυναικών, η Μάγια αποφασίζει πως δεν χρειάζεται πια την ψυχοκόρη της στον αγώνα της και ένα νέο μαρτύριο αρχίζει για την κοπέλα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ