Οι Πανθέοι spoiler: Το όνειρο του Ισίδωρου φέρνει ανησυχία στην οικογένεια

Οι Πανθέοι spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο, ο Ισίδωρος θα βιώσει ένα προφητικό όνειρο που θα αλλάξει ριζικά την κατάσταση στην οικογένειά του. Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ προχωρά με ανατρεπτικά γεγονότα, που συνεχώς διαδέχονται η ένα στην άλλη, προκαλώντας έντονη αγωνία στους θεατές.

Οι Πανθέοι spoiler: Το όνειρο του Ισίδωρου φέρνει ανησυχία στην οικογένεια

Τελικά, η Μάρμω αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι του Ανδρέα και συμφωνεί να γίνει αντικείμενο μιας πορτραίτου από τον Κίτσο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, διακόπτει ο Τέλης και ανακοινώνει ότι η Πέλλα συνελήφθη και φυλακίστηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Από την άλλη πλευρά, η προσπάθεια εκβιασμού του Στάθη προς τον Βαλλίδη αποβαίνει εντελώς ανεπιτυχής, οδηγώντας στην άμεση απόλυσή του. Ο Χρυσίνας δεσμεύει τον Μαρμάρη να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να πείσει τον Ισίδωρο να επαναλάβει τη λειτουργία των μεταλλείων.

Παράλληλα, η επικείμενη ανάγνωση της διαθήκης του Βλάση προκαλεί εντάσεις στην οικογένεια των Πανθέων. Η Δέσποινα ανησυχεί για το μέλλον της Μερόπης, ενώ η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος επιμένουν να συνεχιστεί η διαδικασία. Συγχρόνως, ο Ισίδωρος εντοπίζει την Χρυσοστόμη στην Κηφισιά και της ζητά να ορκιστεί ότι ο πατέρας τους δεν προδόθηκε ποτέ από τη μητέρα τους.

Στο ίδιο βράδυ, ο Ισίδωρος θα βιώσει ένα παράξενο προφητικό όνειρο, το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα της κατάστασης. Ποια μυστικά κρύβει ακόμα η οικογένεια των Πανθέων; Ποια είναι η επόμενη κίνηση σε αυτήν τη συναρπαστική σειρά;

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι