Οι Πανθέοι spoiler: Κίτσος και Μάρμω έρχονται πιο κοντά

Οι Πανθέοι spoiler: Η Μάρμω, που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας Πανθέου, εξακολουθεί να νιώθει ακόμα άβολα ανάμεσά τους. Μάλιστα, αισθάνεται κάποιες εχθρικές δονήσεις, αλλά ο απρόσμενος ερχομός του Κίτσου τη λυτρώνει.

Οι Πανθέοι spoiler: Κίτσος και Μάρμω έρχονται πιο κοντά

Λίγο μετά, όλα τα μέλη της οικογένειας είναι συγκεντρωμένα στο τραπέζι και τρώνε και ο Ισίδωρος τους επιφυλάσσει μία ακόμη μεγάλη έκπληξη. Συγκεκριμένα, τους ανακοινώνει πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά τα μεταλλεία.

Από την άλλη, η Λιάνα με τον θωμά περνούν λίγο χρόνο μόνοι τους και εκείνος είναι αμήχανος. Εν τω μεταξύ, ο Μαρμάρης βλέπει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του. Παράλληλα, η Πέλλα ψάχνει εναγωνίως να τον βρει μήπως και η Αστυνομία σταματήσει επιτέλους να την παρακολουθεί.

Οι μέρες περνούν και η Χρυσοστόμη προσπαθεί ακόμα να καταλάβει για ποιον λόγο ο Ισίδωρος συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, ενώ η Μιρέλλα έχει απλώσει τα δίχτυα της για τα καλά και είναι όλο εκπλήξεις!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Φάνης υποψιάζεται πως τα λεφτά του Στάθη προήλθαν από τον εκβιασμό του Βαλλίδη. Την ίδια ώρα, η Βέτα αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες Πως ο Φάνης την απατάει, ενώ ο Κίτσος και η Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, «πριονίζοντας» άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

 

 

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι