Οι Πανθέοι – Ο Κίτσος συναντά τον πατέρα του

Οι Πανθέοι – H Μάρμω και ο Ανδρέας επιστρέφουν από τη Σύρο και βρίσκουν τη Χρυσοστόμη να τους υποδέχεται. Η Μερέλλα πιέζει τον Ισίδωρο να δώσει την εποπτεία της ένατης Στοάς στον Στέφανο που υπόσχεται να ολοκληρώσει τη διάνοιξη της πιο γρήγορα από τον Χρυσίνα.

Οι Πανθέοι – Ο Κίτσος συναντά τον πατέρα του

Η Χρυσοστόμη ζητά συγγνώμη από τη Μάρμω για την αρνητική στάση που έδειξε στον γάμο της, βυθίζοντάς τη σε ακόμα μεγαλύτερες ενοχές για την απιστία της. Ο Γαλάτης εκφράζει τον έρωτά του στη Δέσποινα και την κατηγορεί για το τέλος της σχέσης τους. Εκείνη του ζητά να μην αποκαλύψει το μυστικό τους στον Κίτσο. Ο Αντρέας φορτισμένος, ξεσπά στην κλινική και για πρώτη φορά τα εξομολογείται όλα στον Λουκά. Την ίδια ώρα η Σεβαστή μαθαίνει τις αληθινές προθέσεις της Μάρμως και την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Ανδρέα.

Ο Κίτσος συναντιέται με τον πατέρα του και ζητά να μάθει ποια ήταν τα πραγματικά αίτια που τον έκαναν να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να εξαφανιστεί. Παράλληλα, η Πέλλα θέλει να μάθει τι ακριβώς σχεδιάζει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νίνα και ο Λουκάς ετοιμάζουν μια έκπληξη για τον μικρό Σπύρο ώστε να γιορτάσουν μαζί του την επίσημη έγκριση της υιοθεσίας του.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ