Οι Πανθέοι – Ο Ανδρέας συλλαμβάνεται

Οι Πανθέοι – Οι μέρες περνούν και όλα έχουν πάρει τον χειρότερο δρόμο. Ναζιστικές σημαίες κυματίζουν στην πρωτεύουσα και η Ελλάδα μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Παράλληλα, ο Στάθης επιστρέφει ψάχνοντας να βρει τη Ματούλα και τον γιο του, ενώ ο Θωμάς έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθήματά του για την Κατερίνα.

Οι Πανθέοι – Ο Ανδρέας συλλαμβάνεται

Η κυβέρνηση Τσολάκογλου, καθ’ υπόδειξη των Γερμανών, προχωράει σε συλλήψεις υπουργών του Μεταξά, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ανδρέας. Το ξενοδοχείο της Νίνας, τώρα, επιτάσσεται από τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν μαζί τους έναν παλιό «κακό» γνώριμο όλων. Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας, μετά τη σύλληψή του, οδηγείται στην Ασφάλεια, όπου κατηγορείται για προδοσία. Τα αδέλφια του, ακόμη και η Μάρμω, ψάχνουν τρόπο να τον βοηθήσουν, αλλά αν είναι κάτι που μπορεί να τον σώσει αυτή τη στιγμή είναι μόνο η φήμη που αποκόμισε ο Κίτσος στο μέτωπο.

Την ίδια ώρα, εκείνος μαζί με τον Τέλη προσπαθούν να σώσουν τη Ματούλα, που έχει εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο. Ο Μαρμάρης και οι Γερμανοί την ψάχνουν και ο Τέλης είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για να σώσει τους συντρόφους του. Όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και η Νίνα είναι έτοιμη να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση, όμως ο Λουκάς είναι εκεί για να την αποτρέψει.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ