Οι Πανθέοι – Μια έκρηξη αναστατώνει τους Πανθέους

Οι Πανθέοι – Ο Μαρμάρης προχωράει με το σχέδιό του για την επίθεση στις αποθήκες, και ο μικρός Σπύρος βρίσκεται αναγκασμένος να συμμετάσχει, κρατώντας το μυστικό από τη Νίνα.

Οι Πανθέοι – Μια έκρηξη αναστατώνει τους Πανθέους

Ο Ανδρέας, φορτισμένος από τις υποψίες του, εκρήγνυται στην κλινική, εξομολογούμενος όλα στον Λουκά. Η Σεβαστή σοκάρεται ανακαλύπτοντας τις προθέσεις της Μάρμως και την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Ανδρέα για τον Κίτσο. Ο Στάθης ερευνά την παλιά σχέση του πατέρα του με τον Φάνη και την εταιρεία του. Ο Κίτσος συναντά τον πατέρα του, αναζητώντας αιτίες για την εξαφάνισή του. Η Πέλλα ανησυχεί για τον Μαρμάρη και αναζητά πληροφορίες.

Η Νίνα και ο Λουκάς ετοιμάζουν έκπληξη για τον Σπύρο, γιορτάζοντας την έγκριση της υιοθεσίας του. Μια έκρηξη στις αποθήκες της ΦΙ-ΠΑΝ θα ανατρέψει τα πάντα. Οι τραγικές εξελίξεις μετά την έκρηξη στις αποθήκες του Φάνη, παγώνουν για την ώρα τα σχέδια της Μάρμως να εξομολογηθεί τα πάντα στον Αντρέα και να μείνει με τον Κίτσο, ενώ παράλληλα η απουσία της Σεβαστής από το σπίτι του Ανδρέα κάνει τη Χρυσοστόμη να ανησυχεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο Στάθης και ο Φάνης βρίσκουν τον Βαλλίδη και του επιτίθενται, κατηγορώντας τον ευθέως πως αυτός κρύβεται πίσω από τη βόμβα.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ