Οι Πανθέοι – Μάρμω – Κίτσος το σκάνε

Οι Πανθέοι – Ενώ η Μάρμω και ο Κίτσος ετοιμάζονται να το σκάσουν με τη βοήθεια της Χρυσοστόμης, ο Ανδρέας μαθαίνει από τον Μεταξά ότι ο πόλεμος χτυπάει πια την πόρτα της Ελλάδας.

Οι Πανθέοι – Μάρμω – Κίτσος το σκάνε

Η Δέσποινα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Σολδάτο πως τρέφει ακόμα αισθήματα για τον Γαλάτη, ενώ ο Στάθης κι η Αλέκα φτάνουν σε ένα απομακρυσμένο εκκλησάκι, έτοιμοι να παντρευτούν. Ο Βαλλίδης μαθαίνει τα σχέδια της κόρης του και προσπαθεί να αποτρέψει το γάμο. Παράλληλα, ο Γαλάτης δεσμεύεται να βοηθήσει τον Κίτσο στη νέα του ζωή, προσφέροντάς του χρήματα, αλλά κυρίως στέγη στο εξωτερικό, όπου πρόκειται να διαφύγει μαζί με τη Μάρμω.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μεταξάς ενημερώνει τον Ανδρέα πως ο πόλεμος βρίσκεται πια προ των πυλών. Τελικά, ο Βαλλίδης φτάνει αργά στην εκκλησία και δεν προλαβαίνει να αποτρέψει το γάμο της Αλέκας με τον Στάθη.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ