Οι Πανθέοι – Η τρομερή αποκάλυψη που έρχεται

Οι Πανθέοι – H Χρυσοστόμη στην περίπτωση του το σκεύασμα που του έδωσε ο Φάνης και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να το δώσει στην αδελφή του ώστε να «λυθεί» το πρόβλημα της εγκυμοσύνης της!

Οι Πανθέοι – Η τρομερή αποκάλυψη που έρχεται

Η Βέτα μιλάει ευθέως στη Λιάνα και της ζητά να διακόψει αμέσως τη σχέση της με τον Θωμά. Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω κλονίζεται μετά την προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με τη Μιρέλλα της ζητά συγγνώμη και της εγγυάται πως θα στηρίξει τα σχέδιά της με τον Ισίδωρο. Η εγκυμοσύνη της Θάλειας επιβεβαιώνεται και ο Στάθης αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Έχει στα χέρια αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο. Η Μιρέλλα πηγαίνει στη Σαράφαινα και μαθαίνει τι είχε συμβεί πριν από 50 χρόνια στην πυρκαγιά. Η τρομερή αποκάλυψη Κι ενώ ο Κίτσος και η Μάρμω ζουν τον κρυφό τους έρωτα στην Κόρινθο, μια τσιγγάνα θα διαβάσει το μέλλον στο χέρι της Μάρμως, και αυτό που θα δει θα είναι τρομακτικό!

Η άφιξη της Μερόπης και της Θάλειας στο Γραμματικό αναγκάζει τον Ισίδωρο να κρύψει την αναστάτωσή του για τα οικογενειακά μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια. Ο Φάνης καλεί τον Γαζή να μιλήσουν για την προίκα της Λιάνας, ενώ η Μάρμω παίρνει μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον. Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα θα έρθει μπροστά σε μια τρομερή αποκάλυψη καθώς εισβάλλει απρόσκλητη στο ατελιέ του Κίτσου.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι