Οι Πανθέοι εξελίξεις – Ο Κίτσος ξεψυχάει στα χέρια της Μάρμως

Οι Πανθέοι εξελίξεις – Ο Κίτσος τραυματίζεται σοβαρά και επιστρέφει στην Αθήνα για να χειρουργηθεί. Ο Ανδρέας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή, ενώ λίγο μετά οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Ελλάδα. Οι μέρες περνούν και εξαιτίας ενός σχεδίου ο Κίτσος ξεψυχάει στην αγκαλιά της Μάρμως, ενώ λίγο μετά όλοι οι Πανθέοι βρίσκονται για τελευταία φορά.

Οι Πανθέοι εξελίξεις – Ο Κίτσος ξεψυχάει στα χέρια της Μάρμως

Πέρασαν δύο μήνες από τον θάνατο του Μεταξά. Οι Έλληνες φαντάροι, παρακολουθώντας τον ιταλικό στόλο αποδεκατισμένο, ελπίζουν πως οι Ιταλοί θα αποφασίσουν επιτέλους να οπισθοχωρήσουν. Ο Στάθης μοιράζει τα δελτάρια στους τραυματίες του νοσοκομείου και εντοπίζει το γράμμα του Κίτσου προς τη Μάρμω. Στην Αθήνα, η Ματούλα και ο Αλέκος συναντιούνται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ η Πέλλα παραμένει σε κωματώδη κατάσταση στην κλινική του Ανδρέα, με τον Φάνη και τον Τέλη να ανησυχούν για την εξέλιξη της υγείας της.

Λίγο αργότερα, ο Ανδρέας ανεβάζει πυρετό και η Σοφία με τον Λουκά φοβούνται μήπως έχει πάθει πνευμονία. Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Κίτσος τραυματίζεται σοβαρά στο στήθος, πέφτοντας αιμόφυρτος στο έδαφος. Η αιμορραγία είναι ακατάσχετη και η μεταφορά του σε νοσοκομείο στα Γιάννενα είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, η Μάρμω δεν βρίσκεται εκεί για να τον υποδεχθεί, καθώς έχει μάθει για τη σοβαρή ασθένεια του Ανδρέα και αποφασίζει να τον επισκεφθεί στην Αθήνα.

Η Χρυσοστόμη ενημερώνεται για την ασθένεια του αδελφού της και τον ερχομό της Μάρμως και σκοπεύει να πάει να του συμπαρασταθεί. Όμως, η Σοφία και η Ιλαρία είναι αποφασισμένες να την αποτρέψουν.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ