Οι Πανθέοι Επεισόδιο 83 – Ο Κίτσος ξεσπά στη Δέσποινα

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 83 – Ο Βαλλίδης φτάνει αργά στην εκκλησία. Δυστυχώς, δεν καταφέρνει να αποτρέψει τον γάμο της Αλέκας με τον Στάθη. Παρά την προσπάθειά του, η Αλέκα συνεχίζει να ελπίζει ότι θα λάβει την ευχή του, αλλά ο Βαλλίδης την αποκληρώνει.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 83 – Ο Κίτσος ξεσπά στη Δέσποινα

Ωστόσο, ο Στάθης δεν έχει ακόμα εκφράσει τη γνώμη του. Ο Τέλης αποκαλύπτει στον Κίτσο ότι είναι ερωτευμένος με την Πέλλα και ο Κίτσος τον ενθαρρύνει να της εκφράσει τα συναισθήματά του. Η Χρυσοστόμη και η Μάρμω φωτογραφίζονται για το διαβατήριό τους, που θα τους χρειαστεί για το ταξίδι με τον Κίτσο. Ο Ανδρέας καλεί επείγοντα τον Ισίδωρο και τον Φάνη στο σπίτι του, για να τους ενημερώσει για τον επερχόμενο πόλεμο με τους Ιταλούς και να τους προετοιμάσει.

Ο Μαρμάρης προσεγγίζει την Χρυσίνα, προσπαθώντας να την πείσει να στραφεί εναντίον της Μιρέλλας. Τέλος, ο Κίτσος πιέζει τη Δέσποινα να του αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον χωρισμό της με τον πατέρα του.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ